Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die hij even met de wereld moet delen. De voetballer is er erg trots op. 

Memphis Depay, de stervoetballer, heeft niet alleen een passie voor voetbal, maar ook voor sneakers. Dit blijkt duidelijk uit een recente foto waarop hij zijn bizar grote schoenencollectie toont. De schoenen zijn netjes naast elkaar gelegd, waardoor een kleurrijk en indrukwekkend overzicht ontstaat van zijn uitgebreide verzameling.

Stervoetballer Memphis Depay heeft andere hobby’s

Memphis Depay heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd. Hij begon zijn professionele voetbalcarrière bij PSV Eindhoven, waar hij al snel opviel door zijn snelheid, behendigheid en scorend vermogen. Na succesvolle jaren in Nederland maakte hij de overstap naar Manchester United in de Premier League. Sindsdien gaat zijn carrière steeds succesvoller. Maar behalve voetbal heeft Memphis ook nog andere hobby’s. Een daarvan is muziek maken, maar een ander is toch zeker wel zijn grote sneaker collectie.

Een Passie voor Sneakers

Naast zijn prestaties op het veld, staat Memphis ook bekend om zijn liefde voor mode, en in het bijzonder sneakers. Zijn passie voor sneakers is niet te missen wanneer je zijn collectie ziet. De foto waarop hij zijn verzameling toont, laat een verbijsterend aantal paren zien, van klassieke designs tot exclusieve en zeldzame modellen. Het is duidelijk dat Memphis niet alleen aandacht besteedt aan zijn voetbaltalent, maar ook aan zijn stijl.

Memphis laat zijn schoenen even goed zien

De voetballer laat zijn schoentjes even goed zien. De geweldige sterspeler heeft een paar mooie foto’s gemaakt, waar zijn schoenen goed op uit komen. Alle sneakerheads van Nederland kunnen genieten van de geweldige schoenen van Memphis op deze manier. De voetballer is er door het delen van zijn schoenen alleen maar populairder op geworden.

Meer zien van Memphis en zijn schoenenverzameling?

Als je nou nog meer wil zien van Memphis Depay, dan moet je even zijn Instagram in de gaten houden. De sterspeler laat daar namelijk zijn nieuwste schoenen zien. Die toont hij aan alle enthousiaste fans die er maar over willen horen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hugo de Jonge zwaait af in gezelschap van harig beest en mooie dochter (foto’s!)

Hugo de Jonge laat weten dat hij bezig is met zijn afscheidsspeech en laat dan een foto zien met prachtige dochter!

Emma Heesters geniet intens van zomers boottochtje met beentjes omhoog (foto)

Emma Heesters gooit haar benen in de lucht tijdens een boottocht terwijl iedereen kan toekijken! 

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.