ZIEN: de lekkerste Eredivisie-goals van deze speelronde

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wat. Een. Goal! De prestaties van Feyenoord zijn nog niet denderend dit jaar, maar de goals die ze maken mogen stuk voor stuk ingelijst worden. Deze speelronde was het wéér raak!

Goal van de week: Marcos Senesi

De mooiste goals worden dit jaar niet door aanvallers, maar door verdedigers gemaakt. Sterker nog, er is één verdediger die verantwoordelijk is voor de twee mooiste goals tot nu toe dit jaar: Senesi van Feyenoord. Eerder scoorde hij met een schitterende omhaal, deze speelronde is het een afstandsschot. Verwoestend én nauwkeurig tegelijk, zo zie je ze niet vaak!

Lees ook: VIDEO: Het meest bizarre Eredivisie-moment ooit!

Ook mooi: goal David Neres tijdens Ajax-Heracles

Ook David Neres van Ajax probeerde het van afstand. En hoe. Hij is nét niet zo mooi als de goal hierboven, maar mooi genoeg voor een eervolle vermelding!

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet laat zich van achter bekijken in strakke leren broek

Kelly Piquet heeft zich in een heerlijke outfit gehesen, en checkt zichzelf van top tot teen in de spiegel! Zie hier de beelden...

Foto: Openhartige Sylvana IJsselmuiden knalt bijna uit haar truitje

De knappe presentatrice besluit om weer een keer live te gaan en alle vragen van haar volgers te beantwoorden. En dat doet ze in een heel strak truitje. 

Foto: Vrijgezelle Jutta Leerdam laat al haar vormen zien in superstrak jurkje

Jutta Leerdam heeft een van de knapste lichamen in de schaatswereld. Dat zie je vooral goed wanneer ze weer een bijzonder pakje aantrekt.