ZIEN: de lekkerste Eredivisie-goals van deze speelronde

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wat. Een. Goal! De prestaties van Feyenoord zijn nog niet denderend dit jaar, maar de goals die ze maken mogen stuk voor stuk ingelijst worden. Deze speelronde was het wéér raak!

Goal van de week: Marcos Senesi

De mooiste goals worden dit jaar niet door aanvallers, maar door verdedigers gemaakt. Sterker nog, er is één verdediger die verantwoordelijk is voor de twee mooiste goals tot nu toe dit jaar: Senesi van Feyenoord. Eerder scoorde hij met een schitterende omhaal, deze speelronde is het een afstandsschot. Verwoestend én nauwkeurig tegelijk, zo zie je ze niet vaak!

Lees ook: VIDEO: Het meest bizarre Eredivisie-moment ooit!

Ook mooi: goal David Neres tijdens Ajax-Heracles

Ook David Neres van Ajax probeerde het van afstand. En hoe. Hij is nét niet zo mooi als de goal hierboven, maar mooi genoeg voor een eervolle vermelding!

Laatste nieuws

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Foto: Beeldschone Dionne Stax toont luchtige festival-outfit

Dionne Stax reist haar DJ vriendje achterna en doet dit in een outfit die volledig festival-proof is. Dionne is dus klaar om te feesten.

Foto: Emma Wortelboer laat zich omhoog liften in blauw topje

De beeldschone Emma Wortelboer heeft er voor gekozen om een bijzonder opvallend topje aan te trekken. En dat staat haar heel erg goed. 

Gerelateerde berichten