Zien: Davina Michelle gaat keihard op haar plaat tijdens optreden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige zangeres Davina Michelle maakt een enorme blunder tijdens haar optreden en gaat keihard op haar plaat.

Davina Michelle verbluft iedereen met haar sterke performance en krachtige stem. Het lijkt allemaal vanzelf te gaan bij de zangeres. Helaas gaat het niet altijd zo makkelijk en kan het zelfs de beste overkomen om onderuit te gaan op het podium, voor duizenden mensen.

Davina Michelle gaat hard neer op podium

De zangeres is flink bezig om aan haar carrière te timmeren. Davina Michelle is druk met optreden op verschillende plekken in het land. Van een optreden op koningsdag tot aan het bevrijdingsfestival. Tegenwoordig staat Davina ook voor de grote podiums en zalen. De zangeres zong vorig jaar namelijk een schitterend nummer tijdens het Songfestival voor duizenden mensen. Davina mocht ook meedoen aan het concert van Beste Zangers. De Beste Zangers en zangeressen van Nederland gaven een live concert in Rotterdam Ahoy. Davina gaf een daverend optreden maar maakte per ongeluk een heel ongelukkige misstap.

@davinamichellemusic Nice save Mies🐣 #fail #live #show #breakaleg #viral #foryoupage #foryou #fyp #fy ♬ original sound – Davina Michelle

Davina Michelle heeft redding van haar leven

Te zien is dat Davina Michelle heel stoer en geconcentreerd een trapje op het podium afloopt. Toch mist Davina een stap en ze struikelt naar beneden. Het lijkt even enorm mis te gaan en ook het publiek maakt schrokkende geluiden. Gelukkig is Davina een wereld artiest en weet ze haar val heel natuurlijk op te vangen met een soort ninja-rol. De blondine doet net alsof het onderdeel is van de show om zittend neer te komen en zingt rustig verder. Davina is zelf ook trots op haar redding want ze schrijft bij het filmpje: ”Nice save Mies.”

Lees ook: Video: Stoute Davina Michelle gilt het uit tijdens wild ritje

Davina Michelle staat binnenkort in Ahoy

Nu mocht Davina Michelle dus optreden in het Ahoy in Rotterdam met de Beste Zangers. Blijkbaar vindt Davina het in Ahoy erg gezellig want binnenkort staat ze er weer! In het weekend geeft Davina Michelle maar liefst twee grote concerten in het Ahoy. Het concert is genaamd HYPER en er zijn nog een aantal kaarten beschikbaar. De omschrijving vertelt dat het niet alleen een concert is maar een volledige beleving. Met Davina Michelle als zangeres is het inderdaad zeker dat het spectaculair gaat worden. Hopelijk voor Davina heeft haar val niet teveel impact en blijft ze tijdens haar solo concert lekker staan. Davina vertelt op haar Instagram dat er heel veel gast optredens zullen zijn tijdens het concert. Dit doet de blondine omdat ze zelf ook ooit zo’n kans kreeg door zangeres P!nk. Nu wil Davina andere onbekende talenten ook graag een podium bieden.

Davina Michelle zingt met Engelse man van Songfestival

Het Songfestival zit er weer op en helaas voor Davina Michelle mocht S10 dit jaar meedoen als Nederlandse inzending. Toch wil Davina nog een beetje laten weten dat ze onderdeel is van het Songfestival. Op haar Instagram deelt Davina dat ze met de Engelsman Sam Ryder aan het zingen is. De Engelsman werd met het nummer Space Man tweede op het Songfestival. Davina Michelle kon het niet laten om samen met de zanger de hoge tonen van het nummer even te oefenen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Vriendin van Denzel Dumfries laat zich van meest verleidelijke kant zien in Qatar

Jaimy Kenswiel, vriendin van Denzel Dumfries, is in Qatar aanwezig om haar vriendje aan te moedigen. In een heerlijk outfitje laat ze heel Qatar versteld staan.

Foto: Sterre Koning verleidt volgers met doorzichtig topje

Sterre Koning brengt haar volgers in extase met een nieuwe foto. De blonde zangeres poseert zowaar in een doorzichtig topje..

Foto: Jutta Leerdam laat broek bijna van heupen zakken in badkamer

Jutta Leerdam deelt wel vaker een prachtige foto van zichzelf, maar deze keer gaat ze nog een stapje verder. Haar broek lijkt bovendien langzaam naar beneden te glijden...