ZIEN: Alle 8(!) rode kaarten van dit Eredivisieweekend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In plaats van doelpunten regende het rode kaarten op de Nederlandse velden! Sinds 2002 werden er niet meer zo veel gegeven in één weekend. Wie durft de VAR de schuld te geven? BEELD: Twitter @FoxsportsNL

Een rood weekend in de Eredivisie! Er werden maar liefst acht rode kaarten uitgedeeld op de Nederlandse velden. Dat mag je best een record noemen: zo’n enorm aantal rode prenten kwam voor het laatst in 2002/2003 voor. Hieronder zie je ze allemaal!

Lees ook: Zorgt Beau de Boer (20) voor problemen bij Nederlands Elftal?

Acht rode kaarten: AZ pakt er drie in een wedstrijd

Vooral bij AZ, waar trainer Arne Slot onlangs ontslagen werd, regende het rode kaarten. Het team uit Alkmaar kreeg er drie, bij tegenstander Groningen mocht er één speler vertrekken. Ook op de andere velden hielden de scheidsrechters hun kaarten dus niet bepaald op zak. Daar komt natuurlijk bij dat de VAR inmiddels op volle toeren draait: geen enkele gemene overtreding wordt meer over het hoofd gezien!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!