ZIEN: Alle 8(!) rode kaarten van dit Eredivisieweekend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In plaats van doelpunten regende het rode kaarten op de Nederlandse velden! Sinds 2002 werden er niet meer zo veel gegeven in één weekend. Wie durft de VAR de schuld te geven? BEELD: Twitter @FoxsportsNL

Een rood weekend in de Eredivisie! Er werden maar liefst acht rode kaarten uitgedeeld op de Nederlandse velden. Dat mag je best een record noemen: zo’n enorm aantal rode prenten kwam voor het laatst in 2002/2003 voor. Hieronder zie je ze allemaal!

Lees ook: Zorgt Beau de Boer (20) voor problemen bij Nederlands Elftal?

Acht rode kaarten: AZ pakt er drie in een wedstrijd

Vooral bij AZ, waar trainer Arne Slot onlangs ontslagen werd, regende het rode kaarten. Het team uit Alkmaar kreeg er drie, bij tegenstander Groningen mocht er één speler vertrekken. Ook op de andere velden hielden de scheidsrechters hun kaarten dus niet bepaald op zak. Daar komt natuurlijk bij dat de VAR inmiddels op volle toeren draait: geen enkele gemene overtreding wordt meer over het hoofd gezien!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Mooie Amara Onwuka lijkt net door bliksem getroffen

Weervrouw Amara Onwuka lijkt zelf last te hebben gehad van moeizaam weer. Haar kapsel lijkt wel door de bliksem getroffen. 

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen.