Zangeres Sterre Koning viert nieuwe single in kapotgescheurde jurk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sterre Koning viert haar nieuwe single met veel blijdschap en een erg extravagante jurk. Nu lijkt de jurk helaas kapot te zijn gescheurd…

Sterre Koning steelt de show in kapotte jurk

De knappe Sterre Koning weet precies hoe ze haar fans blij moet maken met nieuwe muziek. De blondine is al jarenlang bezig met zingen en het zelf schrijven van nummers. Waarschijnlijk weet Sterre ook niet anders dan dat ze met de stem van een nachtegaaltje is geboren. Nu is het voor Sterre tijd voor het uitbrengen van een mooi nieuw nummer. Het nummer is in het Nederlands en heet Missen. De blondine zingt over dat het soms heel fijn is om iemand te missen en even weg te zijn van je telefoon. Voor het nummer heeft Sterre een hele uitdagende fotoshoot gedaan. Het is wel duidelijk dat de blondine een keer niet afgebeeld wilde worden als het lieve meisje, maar meer als een succesvolle powervrouw. Nu staat Sterre dan ook in een lange blauwe jurk op de afbeelding van de single. Het is een hele bijzondere outfit want Sterre heeft een soort kort jurkje of broekje aan met daaroverheen een gewaad. Alles is in een blauwe jeans stof en valt heel hoog uitgesneden over Sterre haar . Ook heeft Sterre bijpassende laarzen aan van dezelfde jeans stof. Al zijn het bijna geen laarzen meer te noemen want ze bedekken grotendeels haar hele benen. Wel ziet Sterre er erg goed uit.

Sterre Koning deelt de keerzijde van succes

Het is ondertussen al wel bekend dat er ook echt een keerzijde zit aan het hebben van succes. Zo zijn er veel sterren die last krijgen van een burn-out of andere mentale klachten door altijd in de schijnwerpers te staan. Vaak gaat dit dan ook om echt grote sterren. Maar ook onze Sterre Koning heeft hier last van. Zo is Sterre nu op een veel betere plek met zichzelf en zegt ze dat het mentaal goed met haar gaat. Toch was dit niet altijd vanzelfsprekend want een poos terug is Sterre de hulp gaan opzoeken van een psycholoog. Deze heeft haar geholpen met haar mentale problemen die komen kijken bij succes. Zo zegt Sterre nu meer ontspannen te zijn en misschien dus ook minder angst te hebben om op te treden. Bekijk het artikel hier.

Lees ook: Foto: Sterre Koning maakt volgers gek met heerlijke modellenfoto

Sterre Koning zingt de sterren van de hemel

Het nieuwe nummer van Sterre Koning lijkt erg belangrijk voor haar. Zo schrijft de blondine over het nummer; ”We weten altijd van elkaar wat we aan het doen zijn. We bellen, appen, facetimen en delen zelfs onze locaties. Heel handig allemaal maar soms is het zó lekker om even niet bereikbaar te zijn en je eigen ding te doen. Om er dan aan het einde van de dag achter te komen hoe fijn het is dat jij degene bent die de ander mag missen en dan elkaar weer te zien.” Een belangrijke boodschap van Sterre voor veel mensen dus.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!