Zangeres Roxy Dekker is jouw Sugardaddy en trekt ook steeds meer jongens

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Zangeres Roxy Dekker heeft een nieuw nummer uitgebracht. Ze laat merken dat ze een echte sugard@ddy is en trekt hiermee dan ook steeds meer jongens!

Roxy Dekker haar nieuwe nummer ‘Sugard@addy’ is op 4 april 2024 uitgekomen op Spotify. Ze had al een klein voorproefje uit laten komen en het is weer een echte Roxy Dekker klassieker. In haar nieuwe nummer zingt ze over dat zij een sugard@ddy is en alles doet en betaalt voor haar vriendje. Roxy Dekker wordt steeds populairder en trekt dan ook steeds meer jongens. Ze zingt vooral over erg vrouwelijke onderwerpen, toch heeft ze steeds meer mannelijke fans. Zou dit komen door haar goede muziek en groeiende populariteit, of gewoon omdat ze er enorm goed uitziet?!

Roxy Dekker

Roxy Dekker trekt steeds meer jongens

Roxy Dekker trekt steeds meer mannelijke fans naar zich toe. Ze is een echt meisje-meisje en zingt dan ook hele vrouwelijke liedjes. Roxy zingt over allerlei leuke en minder leuke dingen die meiden mee maken in hun leven. Ze heeft daarom ook veel jonge vrouwelijke fans die zich hiermee in kunnen leven. Toch trekt ze de laatste tijd ook steeds meer jongens aan. Ook bij haar optredens zijn steeds meer jongens te zien. Zou dit dan komen omdat ze zo goed kan zingen, of zou het gewoon komen omdat ze er zo goed uit ziet?

Roxy Dekker (3)

Roxy Dekker groeit enorm snel

De populariteit van Roxy Dekker is enorm snel gegroeid. Ze is een tijd geleden begonnen met het zingen van nummers op TikTok. Deze werden zo goed ontvangen dat ze uiteindelijk ook zelf haar eigen geschreven nummers heeft uitgebracht. Via TikTok kan je natuurlijk ook snel en gratis heel viraal gaan. Dat is dus een perfecte combinatie voor zangeressen zoals Roxy. Ook haar Instagrampagina is enorm snel gegroeid, waar ze nu al meer dan 150.000 volgers op heeft. Hier plaatst ze dan ook prachtige foto’s van zichzelf.

Meer zien van Roxy Dekker doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van de knappe, blonde zangeres Roxy Dekker? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst Roxy de mooiste foto’s van zichzelf. Roxy is zeker niet bang om teveel van zichzelf te laten zien en haalt hier dan ook heel veel volgers mee binnen. Het is dus zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...