Zangeres Numidia is enorm afgevallen en ziet er geweldig uit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Numidia krijgt van haar volgers veel lof voor een nieuwe foto die ze online heeft gezet. En dat is volkomen terecht. 

Zangeres Numidia heeft het goed voor elkaar

De zangeres met de mooie krullen heeft een nieuwe foto online gezet. En die foto daar smullen haar volgers enorm van. Ze zijn ontzettend blij met het nieuwe plaatje wat ze met hen deelt. Daarop kijkt ze namelijk ongelooflijk zwoel uit haar ogen. En dat levert natuurlijk het beste resultaat op voor dit plaatje. Numidia weet exact wat ze moet doen om ervoor te zorgen dat de foto die ze maakt een succes wordt. Zoals je kan zien is het een erg bijzonder kiekje geworden. Numidia is de afgelopen tijd niet altijd even blij geweest met zichzelf, dus deze foto maakt een hoop goed.

Zangeres Numidia laat de kilo’s eraf vliegen

Het was de meeste van haar volgers al opgevallen, maar Numidia ziet er weer ontzettend goed uit. Ze doet net als veel andere BN’ers aan de fitness-routine ‘Dag Een’ mee. Het resultaat spreekt eigenlijk wel voor zich. Numidia zegt dat ze tijdens corona heel veel kilo’s aangekomen was, die er nu weer af vliegen. Het doet haar zo te zien enorm goed! Natuurlijk was de zangeres altijd al een hele mooie verschijning, maar sinds ze meedoet met deze fitness routine, is ze al helemaal een mooi gezicht om te zien. Het is ook ongelooflijk knap van Numidia dat ze zo aan zichzelf heeft gewerkt. De dame verdient daar absoluut een applausje voor. Ze voelt zich ook weer enorm comfortabel in haar huid, nu ze dit gedaan heeft. haar volgers juichen Numidia allemaal toe vanuit de comments. die zijn erg trots op wat de zangeres in zo’n relatief korte tijd bereikt heeft. Numidia is dat ook en daarom deelt ze deze leuke foto.

Numidia was in corona tijd ook erg fijn om te zien

Ook toen Numidia naar eigen zeggen iets zwaarder was, zag ze er natuurlijk nog gewoon goed uit. De zangeres met het gouden keeltje weet als geen ander hoe ze goede foto’s moet nemen van zichzelf. Dat lukt haar dan ook iedere keer weer. De foto’s van de zangeres zien er altijd bijzonder geslaagd uit. Kijk maar naar het plaatje hierboven toen ze in de studio actief was. Daar kan je zien dat Numidia zelfs met een dikke trui aan nog vol de aandacht weet te trekken. En dat kunnen alleen de hele charismatische zangeressen.

Numidia deelt graag veel met volgers

De volgers van Numidia krijgen veel mee uit het leven van de zangeres. Die deelt namelijk zo veel mogelijk met haar fans. Dat is ook niet zo gek, want de fans van deze zangeres overladen haar meestal met complimentjes. Dat merk je wel in de comments onder de foto’s van Numidia. Met zoveel leuke opmerkingen is het ook niet zo gek dat de zangeres haar volgers blijft verblijden met de ene na de andere mooie foto. En die zijn ook wel om van te genieten. Elke plaatje is weer mooier dan de vorige.

Meer zien van Numidia doe je op Instagram

Als je nou geen genoeg kan krijgen van deze mooie zangeres, dan moet je even een kijkje nemen op haar Instagram account. Daar plaatst ze de leukste foto’s van zichzelf!

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!