Zangeres Mell maakt promotie: haar flinke hoogtepunten ook te zien bij Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bij Vandaag Inside krijgen we wel héél veel te zien van Zangeres Mell en we zijn ook nog lang niet uitgekeken op de beeldige brunette! 

Dat de heren van Vandaag Inside zeer te spreken zijn over zangeres Mell zal niemand van opkijken. Hoe kan het namelijk anders? De zangeres heeft nou eenmaal een gouden keeltje en ook haar kledingstijl kijk je graag naar om. Logisch dat ze haar op de buis zetten, toch? Wij kunnen er alleen maar enthousiast over zijn. Om het nog maar niet te hebben over hoe veel we van de bloedhete brunette te zien krijgen!

Fans zangeres Mell dolenthousiast om verrassende Vandaag Inside-onthulling

Want Melanie Jong onthulde recent geweldig nieuws voor haar fans. De zangeres zal namelijk samen met haar band Mell & Vintage Future een regelmatige verschijning zijn bij Vandaag Inside! En daar zijn we toch allemaal wel over te spreken. Je kan er alleen maar heel gelukkig van worden dat we zo veel van Melanie te zien krijgen, toch? Haar fans zijn in ieder geval door het dolle. En dat snappen wij helemaal. Zo mogen we niet één, niet twee, maar ruim drie maanden lang genieten van de beeldige zangeres! En samen met haar band zal ze zeker een geweldige show neerzetten. Daar kan je veilig van uit gaan! En dat is maar goed ook. Mell verzamelt namelijk een flinke berg volgers die niet genoeg van de brunette kan krijgen!

Zangeres Mell verleidt kijkers Beste Zangers

En dat je onderhand fan bent van zangeres Mell snappen wij volkomen! Daar hoef je alleen maar deze heerlijke aflevering van Beste Zangers voor te zien. Niet alleen wist Mell haar kijkers helemaal gek te maken met een ontroerend nummer.Met een stuk stof ter grote van een zakdoek moest Melanie Jong haar enorme pluspunten wat proberen te bedekken. En dat was nog een heel avontuur! Zeker ook toen ze helemaal in haar eigen wereld tijdens haar optreden zat ging Mell namelijk helemaal los. En daar lijkt het dat ze al snel haar shirt wat moest corrigeren! Gelukkig is de zangeres al flink wat gewend. Want ook met haar band Mell & Vintage Future zet de brunette regelmatig een fikse show neer.

Melanie Jong knalt bijna uit topje tijdens Mell & Vintage Future show

Zo maakte Mell het tijdens een recent optreden ook flink spannend! Want dat de beeldige zangeres van kleine topjes houdt is nou wel duidelijk. Veel pittiger dan dit wordt het namelijk niet! Melanie wist in één klap al haar kijkers gek te maken met een minuscuul  topje, om het over de duizelingwekkende inkijk nog maar niet te hebben. Werkelijk, dat haar boezem blijft zitten is zowaar een wonder! Het topje is namelijk alleen aan de voorkant zachtjes aan elkaar geknoopt. Eén enthousiaste zwaai verder en Mell zou daar in haar volle glorie staan, lijkt het wel! Niet dat je ons hoort klagen natuurlijk. Van een schoonheid als Melanie willen we natuurlijk alleen maar meer zien. En met al die shows bij Vandaag Inside komt dat vast en zeker goed. En anders snel de Beste Zangers terugkijken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!