Zangeres Anouk gluurde mee in telefoon van haar man: ‘Vertrouwde niks en niemand meer’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In een recent interview onthult Anouk details van haar liefdesleven. Haar vrouwelijke fans zijn in extase, maar de heren hebben er toch iets anders over te zeggen…

Fans van Anouk zijn door het dolle. Wat ook helemaal logisch is, want het is een spannende periode voor ze. Niet alleen komt binnenkort het nieuwe album van de zangeres uit, ze is ook nog eens druk aan de promotie. En daar komen de meest shockerende details naar boven. Zo ging Anouk in een recent interview met Matthijs van Nieuwkerk de diepte in over haar liefdesleven. En daar kwamen toch heel wat opvallende geheimen bovendrijven!

Anouk onthult shockerende eisen aan flexibiliteit van man

Met al die onthullingen bleek er nog een flinke tweestrijd te zijn onder fans van Anouk. Wij snappen het gelukkig wel. Niet iedereen komt met hetzelfde perspectief aanzetten, natuurlijk. En zeker deze uitspraak brengt flink wat emoties teweeg. Dan kan het haast niet anders dan dat je tegenstrijdige kampen ziet verschijnen, toch? Anouk maakte namelijk bekend dat ze flink veel controle wil over het digitale leven van haar partner. De zangeres vertelt weinig vertrouwen meer in mannen te hebben. En zelfs haar huidige liefde Dominique ontkomt er niet aan! Zo heeft Anouk vol toegang tot zijn telefoon. Zodat ze hem in de gaten kan houden, nog wel! Nou, dat valt bij flink wat heren toch in het verkeerde keelgat. Zelfs interviewer Matthijs kan zijn verbijstering niet inhouden! “Wat een rottijd”, verklaart hij. Want al dat wantrouwende gesnuffel, dat kost natuurlijk flink wat energie.

Relatie Anouk onder vergrootglas na verbijsterende uitspraak tijdens interview

Anouk geeft zelf ook toe dat het niet voor een relaxte nachtrust zorgt. Slapen doet de beeldschone zangeres namelijk amper. Toch kan ze niet meer zonder. “Ik dacht, ik vertrouw niks en niemand meer”. Totdat huidige man Dominique voor haar deur stond. En daar heeft ze een flink begripvolle vent in gevonden! Hij staat namelijk toe dat Anouk regelmatig in zijn telefoon komt snuffelen. Anouk quote hem trots: “Ik wil gewoon alles doen waar jij je goed bij voelt.” En dat vereist dus een lijstje met al zijn wachtwoorden. Dat is namelijk de enige manier dat Anouk zich nog een beetje senang bij een relatie kan voelen, blijkt. Zonder zijn wachtwoorden voelt ze zich niet veilig. Hoewel daar enerzijds nog wat over te zeggen valt blijft het een bijzondere uitspraak. Eén blik op de reacties  maakt namelijk al duidelijk dat het flink wat mensen in vuur en vlam zet!

Vrouwelijke fans Anouk enthousiast over relatie-advies aan mannen

De moraal van het verhaal is volgens Anouk namelijk duidelijk: “Geef gewoon je passwords!” Je zou misschien denken dat dit bij flink wat mensen in het verkeerde keelgat zou vallen. Interviewer Matthijs kan zijn pokerface in ieder geval bijna niet in de plooi houden! “Matthijs denkt, dat zou ik neverrr doen”, grapt één fan in de reacties. Maar het is bijna overweldigend hoeveel support de zangeres krijgt. Je kan bijna zeggen dat iedereen het er mee eens is! Een verademing, wordt het zelfs genoemd! “Mooie vrouw en fantastische man! Zoals het hoort!”, galmt het in de reacties. Ook het interview zelf wordt de hemel in geprezen. Zo is menig fan zeer blij dat Matthijs eindelijk zijn schuilplaats verlaten heeft. “Wat fijn dat je Matthijs hebt gevraagd. Ik gun deze man echt een 2de kans.”, schrijft een enthousiaste fan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.Â