Yvonne Coldeweijer neemt op brute wijze wraak op vreemdganger Sander Schimmelpenninck

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yvonne Coldeweijer haalt gruwelijk uit naar Sander Schimmelpenninck en exposed zijn vele affaires. Maar met wie..

Haat-column van Sander Schimmelpenninck

Laatst was Sander Schimmelpenninck weer eens zoveel aan het dromen over de opiniemaker Yvonne Coldeweijer. En besloot haar weer onder vuur te nemen. Nee, niet alleen in de enorm uitgebreide column, maar ook op twitter én in zijn podcast. Blijkbaar zat het hem zo dwars om de verhalen op drie platforms te lanceren. Maar uiteraard kwam Yvonne terug met een genadeloze comeback op haar Instagram stories.

Yvonne’s comeback: een ondeugende blik

De roddeltante besloot dat haar zwangerschap nog geen reden was tot rust en ontwijkt de pensioenopmerkingen met een nieuwe tegenzet. Ze wachtte al een tijdje met de Sander-roddelpraat die ze doorkreeg en koos dat dit het perfecte moment was. Iemand roddelt over haar? Yvonne doet het net zo hard terug! Ze had echter een interessante binnenkomer, zo wordt de eerste story geopend met een stoute blik: “Hij schreef zelfs een column in de Volkskrant over mij. Daarom heb ik een column teruggeschreven 😏” Haar tekst zal dan ook veel beloven, toch..

Schimmel maakt verwachtingen waar

Alsof de beeldschone Zweedse vriendin niet al genoeg was, dook onze zogenoemde “kabouter” in bed met andere dames. Dat hoor je goed, na de eerste keer had hij nog niet genoeg. Het blijkt dat Sander op studentenfeestjes is gezien. Hier gaat hij op zoek naar groepjes lekkere meiden en komt er ook wel eens mee in de problemen. Maar hij blijkt ook interesse te hebben in knappe modellen, zo is hij in meerdere dm’s gevonden. Hij had zelfs een affaire met Ginny Ranu, medewerker van het grootste mannenblad. Yvonne laat ons ook weten dat het affaire leventje hem goed beviel: “Zo kon hij zelfs nóg een affaire aangaan met zijn co-host Welmoed.” En vervolgt dit door te zeggen dat Welmoed Sijtsma haar eigen relatie heeft verbroken om volledig op te gaan in Sanders leven.

Sanders vriendin op de hoogte

De arme vriendin spreekt geen woord Nederlands en kent niemand in Amsterdam. Zo was ze afgesloten van de dingen die er rondgingen en had ze tot nu helemaal niks door. “Hij vindt het alleen vervelend voor zijn vriendin, die hij alleen maar heeft uitgekozen omdat zij geen Nederlands spreekt en geen Amsterdammers kent. Dé manier om jarenlang studentenmeisjes voor de gek te houden.” Maar nu is er geen ontkomen aan, Lotta is ongetwijfeld op de hoogte van deze afschuwelijke situatie. Sander ging er blijkbaar vanuit dat dit nieuws het daglicht zou zien. Zo citeert Yvonne in haar story maar al te graag: “Die stomme Juiceheks, ook! Door haar kan ik nu zeker mijn gangetje niet meer gaan.” Ook in zijn podcast is hij kwaad over het feit dat Yvonne bestaat en de roddels wijd verspreid.

Sander blokkeert volgers?

Yvonne typeert de vreemdganger als iemand zonder mannelijkheid en gevoel voor humor. Het liefst zou Sander Schimmelpenninck zich ontdoen van alle roddels. Ontevreden is hij zeker, dat is helder. Maar mensen blokkeren? Hij blijkt er veel mee te zitten. Uit de comments op een recente post blijkt dat hij mensen blokkeert die het niet met hem eens zijn. Blijkt hij toch een gevoeliger mannetje te zijn dan we dachten..

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!