Yvonne Coldeweijer maakt Samantha Steenwijk af met smerige opmerking

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yvonne Coldeweijer heeft na Holland Zingt Hazes een rekening te vereffenen met Samantha Steenwijk. Dat had te maken met het gedrag van de zangeres…

Yvonne Coldeweijer rekent snoeihard af met Samantha Steenwijk. De roddelkoningin ontmaskerd vaker bekende Nederlanders, of mensen waar ze iets over gehoord heeft. Deze roddels krijgt ze allemaal toegestuurd van haar ‘spionnen’, hoe ze haar volgers noemt. Deze roddels neemt ze onder de loep, en als ze er meer van hoort brengt ze het naar buiten. Zo nu dus ook bij Samantha Steenwijk!

Samantha Steenwijk misdraagt zich bij Holland Zingt Hazes

Yvonne Coldeweijer had een opvallend nieuwtje over Samantha Steenwijk, en hield zich niet in toen ze de zangeres online voor gek zette. Samantha, die bekend is van onder andere The Voice of Holland, Beste Zangers en Bloed, zweet en tranen, was te gast bij de concertreeks Holland Zingt Hazes, en zou zich daar achter de schermen misdragen hebben tegenover haar collega’s. Yvonne heeft het vaak bij het rechte eind, dus deze roddels over Samantha Steenwijk zullen niet zomaar uit de lucht zijn komen vallen. Maar die smerige opmerking onderaan haar stukje tekst, was dat nou nodig?

Samantha Steenwijk krijgt smerige opmerking

Samantha Steenwijk zou namelijk een enorme ‘attitude’ met zich meedragen. De zangeres zou zich backstage bij ‘Holland Zingt Hazes’ gedragen alsof ze zelf de dochter van Hazes is, terwijl ze hem nog nooit heeft ontmoet, zegt Yvonne Coldeweijer. Samantha zou vrijdag hebben doorgehaald, na de show. Ze zou vervolgens de volgende dag de hele tijd geklaagd hebben dat ze zo moe was, dit voel niet goed bij de rest backstage. De zangeres zou dus een flinke attitude met zich meedragen, en de hele tijd geklaagd hebben. Dit zou ervoor gezorgd hebben dat de rest zich flink aan haar heeft geïrriteerd. Yvonne sloot haar bericht af met “Het is natuurlijk ook doodvermoeiend om het hele weekend de arie van Rachel te moeten likken.” Bedankt voor dat beeld, Yvonne!

Ook Jeroen van der Boom ‘uitgekotst’ door artiesten

Jeroen van der Boom is ook besproken door Yvonne, in haar Instagram verhaal. De zanger zou ‘uitgekotst’ worden door allerlei artiesten. Yvonne benoemd dat niemand hem kennelijk kan uitstaan. Jeroen verbeterd met dit nieuws dus niet bepaald zijn naam, wat hetzelfde geldt voor Samantha Steenwijk. Ook zegt Yvonne dat Paul de Leeuw al ‘op de A10’ richting huis zat, tijdens het laatste lied van Jeroen van der Boom. Mensen zijn dus niet positief over Jeroen en Samantha.

Rachel Hazes ook niet veilig voor Yvonne Coldeweijer

Ook Rachel Hazes werd benoemd rondom de rel van Holland Zingt Hazes. Yvonne zei het volgende op haar Instagram story: ”Het blijft tenenkrommend dat Rachel de rouwende weduwe uit blijft hangen terwijl ze voor zijn dood in scheiding met hem lag”. Rachel speelt dus flink als rouwend weduwe, terwijl ze met haar man, André Hazes, in scheiding lag net voordat hij overleed. Zo plaatst Rachel ook een foto op Instagram over het concert, waarin ze onder andere zegt; ”Hou van jou lieve schat”. Yvonne kon dit onderwerp niet onbesproken laten, en besloot het te delen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Video: Sophie Bouquet trekt jasje van lichaam voor pikante fotoshoot

Sophie Bouquet is misschien wel een van de knapste actrices van Nederland, maar met deze fotoshoot heeft ze zelfs zichzelf overtroffen!