Yvonne Coldeweijer maakt Samantha Steenwijk af met smerige opmerking

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yvonne Coldeweijer heeft na Holland Zingt Hazes een rekening te vereffenen met Samantha Steenwijk. Dat had te maken met het gedrag van de zangeres…

Yvonne Coldeweijer rekent snoeihard af met Samantha Steenwijk. De roddelkoningin ontmaskerd vaker bekende Nederlanders, of mensen waar ze iets over gehoord heeft. Deze roddels krijgt ze allemaal toegestuurd van haar ‘spionnen’, hoe ze haar volgers noemt. Deze roddels neemt ze onder de loep, en als ze er meer van hoort brengt ze het naar buiten. Zo nu dus ook bij Samantha Steenwijk!

Samantha Steenwijk misdraagt zich bij Holland Zingt Hazes

Yvonne Coldeweijer had een opvallend nieuwtje over Samantha Steenwijk, en hield zich niet in toen ze de zangeres online voor gek zette. Samantha, die bekend is van onder andere The Voice of Holland, Beste Zangers en Bloed, zweet en tranen, was te gast bij de concertreeks Holland Zingt Hazes, en zou zich daar achter de schermen misdragen hebben tegenover haar collega’s. Yvonne heeft het vaak bij het rechte eind, dus deze roddels over Samantha Steenwijk zullen niet zomaar uit de lucht zijn komen vallen. Maar die smerige opmerking onderaan haar stukje tekst, was dat nou nodig?

Samantha Steenwijk krijgt smerige opmerking

Samantha Steenwijk zou namelijk een enorme ‘attitude’ met zich meedragen. De zangeres zou zich backstage bij ‘Holland Zingt Hazes’ gedragen alsof ze zelf de dochter van Hazes is, terwijl ze hem nog nooit heeft ontmoet, zegt Yvonne Coldeweijer. Samantha zou vrijdag hebben doorgehaald, na de show. Ze zou vervolgens de volgende dag de hele tijd geklaagd hebben dat ze zo moe was, dit voel niet goed bij de rest backstage. De zangeres zou dus een flinke attitude met zich meedragen, en de hele tijd geklaagd hebben. Dit zou ervoor gezorgd hebben dat de rest zich flink aan haar heeft geïrriteerd. Yvonne sloot haar bericht af met “Het is natuurlijk ook doodvermoeiend om het hele weekend de arie van Rachel te moeten likken.” Bedankt voor dat beeld, Yvonne!

Ook Jeroen van der Boom ‘uitgekotst’ door artiesten

Jeroen van der Boom is ook besproken door Yvonne, in haar Instagram verhaal. De zanger zou ‘uitgekotst’ worden door allerlei artiesten. Yvonne benoemd dat niemand hem kennelijk kan uitstaan. Jeroen verbeterd met dit nieuws dus niet bepaald zijn naam, wat hetzelfde geldt voor Samantha Steenwijk. Ook zegt Yvonne dat Paul de Leeuw al ‘op de A10’ richting huis zat, tijdens het laatste lied van Jeroen van der Boom. Mensen zijn dus niet positief over Jeroen en Samantha.

Rachel Hazes ook niet veilig voor Yvonne Coldeweijer

Ook Rachel Hazes werd benoemd rondom de rel van Holland Zingt Hazes. Yvonne zei het volgende op haar Instagram story: ”Het blijft tenenkrommend dat Rachel de rouwende weduwe uit blijft hangen terwijl ze voor zijn dood in scheiding met hem lag”. Rachel speelt dus flink als rouwend weduwe, terwijl ze met haar man, André Hazes, in scheiding lag net voordat hij overleed. Zo plaatst Rachel ook een foto op Instagram over het concert, waarin ze onder andere zegt; ”Hou van jou lieve schat”. Yvonne kon dit onderwerp niet onbesproken laten, en besloot het te delen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.