Home Nieuws Yolanthe Cabau zorgt voor heerlijk uitzicht met hete workout video

Yolanthe Cabau zorgt voor heerlijk uitzicht met hete workout video

De beeldschone Yolanthe Cabau is nog steeds enorm fit. Hoe ze dat doet? Dat legt ze bijna dagelijks vast op video! Deze zéér interessante instructievideo gaat je sowieso motiveren…

Yolanthe Cabau is nog steeds een van de knapste vrouwen in ons kikkerlandje. Ze is er dan ook niet vies van om haar volgers regelmatig mee te laten genieten met haar laatste vorderingen in de sportschool. Dit keer nam ze haar volgers mee voor een intense workout die zich voornamelijk op de vloer afspeelde. In een strakke broek en dito topje nam ze een aantal zeer interessante poses in. Het valt goed te zien dat Yolanthe Cabau dit nog dagelijks doet aangezien deze moves haar maar al te gemakkelijk afgaan!

 

Yolanthe Cabau zit voorovergebukt op een matje

De beeldschone Yolanthe laat zien wat haar dagelijkse workout routine is. Ze begint eerst met haar buik te trainen. De 37-jarige Yolanthe heeft nog steeds een buik waar elke vrouw van droomt. Met elke dag een flinke dosis sit-ups zorgt ze ervoor dat haar buik ook zo blijft. Yolanthe begint daarna met het trainen van de zijkant van haar buik. Dit word al een stuk zwaarder en Yolanthe Cabau begint dan ook te zweten. Daarna draait ze zich om en laat ze zichzelf van haar beste kant zien. Ze sluit haar workout af met een paar intense strekoefeningen. Yolanthe weet in ieder geval hoe ze haar volgers kan laten genieten!

Yolanthe Cabau heeft eigen workout app

De beeldschone actrice heeft nu ook een eigen workout app. Met haar prachtige workout video’s die ze deelt op haar sociale media, probeert ze nieuwe klanten aan te trekken. Met deze app kun je een 7-daagse proefperiode starten. Hierin staan voedingsschema’s, workouts, recepten en nog veel meer. Yolanthe wilt haar volgers helpen om fit te blijven. Voor wie meer workout video’s van Yolanthe wilt zien kan bij haar app terecht. Meer workout video’s met Yolanthe als instructrice klinkt zo slecht nog niet. Ook kun je zulke prachtige strakke broeken als Yolanthe kopen op haar website.
Yolanthe met haar zussen

Yolanthe Cabau komt uit een groot gezin. Ze heeft namelijk 8 zussen en 4 broers. En Yolanthe is niet de enige uit het gezin met een ongelofelijk leuke uitstraling. Samen met haar zussen deelt Yolanthe een foto, er valt goed te zien dat de appel niet ver van de boom valt. De ouders van Yolanthe Cabau hebben zeker goed werk gedaan met hun kinderen. In een verleidelijk kleurrijk outfitje zit Yolanthe samen met haar zussen te genieten van hun vakantie. Samen met haar zussen is ze in Ibiza, waar Yolanthe ook is geboren. Terug op het eiland waar het allemaal is begonnen zitten vier prachtige dames samen te genieten. Haar zussen en broers zijn dan ook een van Yolanthe Cabau haar grootste ‘blessings’ in haar leven.

Mobiele versie afsluiten