Yolanthe Cabau laat zien hoe flexibel ze is op hypnotiserende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau van Kasbergen is een erg betoverende dame. Een foto met Yolanthe hypnotiseert gelijk. Zeker als ze zulke lenige trucjes doet. 

Als je Yolanthe Cabau van Kasbergen een beetje volgt weet je dat ze een flinke sportfanaat is. Ze vindt het heerlijk om te fitnessen en van yoga kan de knappe Yolanthe echt geen genoeg krijgen. Daarom is ze ook zo lenig en flexibel, vanwege al die verschillende yoga poses die ze elke dag uitprobeert. En om anderen een beetje te helpen meer flexibel te worden heeft Yolanthe besloten om eer van haar routine met de wereld te delen. En dat is goed nieuws. Niet alleen wordt je een stuk fitter door naar Yolanthe te kijken, ook is kijken naar de lenige posities waar Yolanthe zich in positioneert een prima manier om je avonden door te komen, nu je niet meer naar de kroeg kan.

Lees ook: Yolanthe Cabau toont glimmende lippen op innige foto

Yolanthe ziet er goed uit in haar strakke paarse trainingspak

Aangezien Yolanthe natuurlijk niet kan sporten in haar prachtige jurkjes en korte rokjes, heeft ze haar strakke, paarse trainingspak maar uit de kast getrokken. Het grote voordeel van dit trainingspak is dat het goedgevormde lichaam van Yolanthe in al haar glorie zichtbaar is. Je kan dus echt goed zien wat voor een impact Yolanthe haar fitness routine heeft op haar lijf. En dat is niet verkeerd. Yolanthe ziet er extreem goed uit in haar simpele pakje, maar weet met haar paarse kleding alle mannen rood aan te laten lopen. Sporten doe je natuurlijk liever niet alleen, dus heeft Yolanthe een vriendin uitgenodigd om haar te vergezellen tijdens haar sportieve avonturen. Een stukje extra motivatie voor Yolanthe, die gelijk een stuk meer zin had om yoga te doen.

De vreemde moves van Yolanthe

En daar gaat ze hoor! Matje op de grond en gaan. Yolanthe gooit behendig haar beentjes omhoog en laat je een kant van haarzelf zien die je nog niet vaak hebt mogen aanschouwen. Yolanthe lijkt ook zeer veel plezier te hebben in het beoefenen van haar flexibele bewegingen. Yolanthe is dan ook de meest knappe fitness guru die er momenteel te vinden is. En ze heeft duidelijk bewijs dat het werkt. Kijk maar naar haar strakke buik en flinke spieren. Yolanthe weet echt wel wat ze doet als het gaat om sporten. Er is dus geen beter iemand om je te helpen weer terug in vorm te komen.

Yolanthe is leniger dan gedacht

Als een kat zo lenig staat Yolanthe vervolgens op een veldje haar kunstjes te vertonen. Het mag duidelijk zijn dat Yolanthe de volledige controle heeft over haar lichaam, dat ze in de meest vreemde vormen en bochten kan wringen. Yolanthe vindt het erg leuk om de grenzen van wat ze kan op te zoeken. Zoals je op de video’s kan zien is Yolanthe in ieder geval erg serieus over haar fitness routine. Ze blijft maar doorgaan en weet onvermoeid de ene na de andere positie aan te nemen. Wat een topper is Yolanthe ook.


Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Wendy van Dijk deelt privé foto’s van wilde vakantie

Je kent Wendy van Dijk vast van haar rol als Ushi of als presentatrice op SBS6. Hoe je haar niet kent is zo! Ze deelde onlangs allerlei foto's uit haar privé collectie. Die hadden ook wij niet zien aankomen!