Yolanthe Cabau laat op deze foto haar strakste fitnesspakje zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau van Kasbergen is een van de meest sportieve vrouwen van Nederland. En dat kan je pas echt goed zien op deze strakke foto. 

Model Yolanthe Cabau van Kasbergen is al jaren aan het vechten voor een gezondere toekomst. Een toekomst waarin iedereen er net zo goed uitziet als zij. Een toekomst waarin er gezond gegeten wordt en voldoende wordt gesport. En Yolanthe gaat dat allemaal mogelijk maken. Hoe dan precies? nou, door zoveel mogelijk anderen te inspireren met haar prachtige foto’s, zodat zij net dat schopje onder hun reet krijgen, waar ze harder hun best van gaan doen. Door de mooie foto’s van Yolanthe krijgen mensen gelijk zin om te sporten. het is allemaal onderdeel van Yolanthe haar plan om mensen gezond te krijgen. en dat plan start met een wel heel spannende foto van haar strakste fitnesspakje. En dat ziet er natuurlijk bijzonder goed uit.

Lees ook: Yolanthe zoent vriendin op foto van grootste hoogtepunt
Yolanthe haar foto bewijst dat ze de ideale vrouw is

Zoals je kan zien op de foto is Yolanthe de ideale vrouw. De prachtige brunette heeft een perfect . Kijk maar eens naar haar ronde kadetjes of haar beeldschone benen die in haar strakke kleding extra goed uit komen. Yolanthe haar rondingen zijn een gevaar om rekening mee te houden. Die betoveren je waar je bijstaat en er is niks wat je daar tegen kan doen. Voor veel vrouwen is Yolanthe dan ook een flinke bron van jaloezie. Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Yolanthe wil helemaal geen ruzie met andere vrouwen. Integendeel, ze wilt juist dat andere vrouwen er net zo knap, dan wel niet knapper uit zien dan zij. Daarom is ze zo druk in de weer met haar eigen fitness platform. Als het aan Yolanthe ligt zijn er straks alleen maar beeldschone vrouwen met een perfect . En dat is natuurlijk een hele nobele missie van het bloedmooie model.

Voor Yolanthe is niet alleen genoeg beweging, maar het juiste dieet ook van belang

Yolanthe heeft niet alleen haar beweegpatroon aangepast om een beter te krijgen. ook let ze heel goed op wat ze wel en niet in haar stopt. Zo zal je Yolanthe niet zo snel betrappen met een patatje in haar handen. De beeldschone brunette geeft veel te veel om haar uiterlijk om zich zo snel van de wijs te laten brengen. Voor Yolanthe is genoeg water drinken echt de sleutel tot een gezondere levensstijl. Daarom zie je Yolanthe eigenlijk altijd met een bidon in haar handen lopen. Zo kan Yolanthe tijdig hydrateren en is de verleiding om iets anders dan water te pakken ook minder groot. Zo blijft Yolanthe er zo gezond en prachtig uit zien. Alles voor dat ideale .

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...

Hélène Hendriks maakt kijker alvast lekker voor nieuw seizoen De Oranjewinter

We hebben eindelijk weer iets om naar uit te kijken: Hélène Hendriks komt terug met De Oranjewinter! En met deze foto probeert ze de kijker alvast warm te krijgen tijdens de koude dagen...

Schaatsster Pien Hersman (19) laat haar volgers watertanden met foto in open shirtje

Pien Hersman is een ongelooflijk leuke dame om te zien. En dat geldt al helemaal in dit open geslagen shirtje.