Yolanthe Cabau laat heel Los Angeles genieten van zeer kort jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau heeft nogal een mooi leventje. Zo geniet ze momenteel in Los Angeles in een wel erg kort jurkje.

Het leventje van Yolanthe Cabau

De actrice met haar eigen lifestyle bedrijfje heeft momenteel best wel een prima leventje. Zo woont de brunette in Los Angeles met haar zoontje, waar ze geniet van het warme weer. Yolanthe heeft het in Amerika prima naar haar zin. Ze is daar vooral bezig met het laten groeien van haar bedrijfje ‘Cabau Lifestyle’ en pakt af en toe een ander klusje mee waarbij ze moet poseren voor de camera. De brunette is wel al helemaal gewend aan de Amerikaanse cultuur. Zo doet Yolanthe zelfs mee aan Halloween. En daarvoor heeft ze natuurlijk een bijzonder jurkje gehaald. De brunette ziet er in dit pakje ongelooflijk goed uit, al is dat voor Yolanthe natuurlijk niet zo moeilijk.

Yolanthe Cabau laat haar prachtige jurkje zien

Op de foto kan je goed zien hoe het jurkje van Yolanthe Cabau er tijdens Halloween uit zag. Het is tijdens deze feestdag natuurlijk de bedoeling om anderen zo hard mogelijk te laten schrikken. Maar in haar jurkje laat Yolanthe de inwoners van Los Angeles eerder genieten dan schrikken. Dat merk je ook wel aan de opmerkingen. Die zijn louter lovend. De brunette weet misschien niet zo goed hoe ze anderen moet laten schrikken. Maar hoe ze goed moet poseren in een bijzonder jurkje, daar is Yolanthe dan weer uiterst goed in. Dat zie je ook wel op de foto’s die ze deelt. Daar staat de brunette er buitengewoon goed op.

Heel Los Angeles geniet van Yolanthe Cabau

Het leven van de mensen in Los Angeles is er toch wel wat mooier op geworden met de komst van Yolanthe Cabau. En dan niet eens alleen tijdens Halloween. Want Yolanthe draagt veel vaker mooie jurkjes en pakjes en dat zorgt er dan toch weer voor dat de mensen in Los Angeles veel hebben om van te genieten. Want als Yolanthe over straat loopt, dan zie je iedereen naar haar omkijken. Dat effect heeft deze dame nou eenmaal. Je kan ook niet te lang naar Yolanthe Cabau kijken zonder betoverd te raken door haar charmes. Dat is het effect dat deze bijzondere dame heeft op de gemiddelde persoon. Daar kan ze verder zelf ook niet zo veel aan doen, dat gebeurt gewoon.

De meerdere enge pakjes van Yolanthe Cabau

Natuurlijk wordt er in Los Angeles niet maar één dag feest gevierd. Elke gelegenheid om een feestje te bouwen wordt vol aangegrepen in deze stad. En dus duurt Yolanthe haar Halloween meerdere dagen en heeft ze ook meerdere outfits daarvoor nodig. In de post op haar Instagrampagina kan je al die diverse pakjes voorbij zien komen. De meeste daarvan zijn nog redelijk braaf, maar er zitten er een aantal bij die toch iets meer opvallen. Daar is Yolanthe dan weer erg goed in, opvallen met een mooie outfit. Dat talent heeft ze inmiddels wel helemaal ontwikkeld. Hopelijk trekt Yolanthe volgend jaar met Halloween ook weer zulke mooie outfits aan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Strak ingepakte Danique Hosmar bewijst dat ze het allermooiste surfmeisje is

Dat Danique Hosmar interesse heeft in meerdere sporten wisten we. Maar met deze nieuwe sport en kiekjes laat ze de harten van veel mensen sneller kloppen...

Geraldine Kemper grijpt naar flinke banaan op suggestieve foto

Geraldine Kemper grijpt haar kans om de boel online weer eens flink op te schudden. Letterlijk en figuurlijk! Met een banaan in haar hand staat ze vol in de schijnwerpers. Staat ze met haar vrienden in een beruchte bar in Amsterdam?

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...