Yolanthe Cabau geeft kijkje achter de schermen tijdens zweterige opnames

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau van Kasbergen beleeft de wildste avonturen in de tropen. Daar staat ze namelijk flink te zweten op een filmset. 

Actrice Yolanthe Cabau is weer bezig met een hartstikke leuk project. En deze keer wordt dat project opgenomen midden in de tropen. Dat betekent korte en strakke pakjes voor Yolanthe en flink zweten in de tropische temperaturen. Niet dat Yolanthe daar enorm veel moeite mee heeft. In de pakjes die ze voor de film aan moet ziet ze er namelijk echt geweldig uit. De beeldschone actrice deelt ook graag wat beelden van achter de schermen.

Lees ook: Foto: Yolanthe Cabau heeft eigenaardige manier om aan proteïne te komen

Yolanthe deelt knappe foto van zichzelf tijdens opnames

Soms is een foto van jezelf zo goed, dat je hem wel moet delen. Dat is dan ook precies wat Yolanthe doet tijdens de opnames van haar laatste project. Zwetend in de tropen, met waarschijnlijk bijna geen bereik, weet ze alsnog deze hartstikke leuke foto te plaatsen. Maar daar stopt het niet voor Yolanthe. Ze moet haar volgers natuurlijk ook even een rondje meenemen op de set, zodat zij alles te zien krijgen.

De foto verklapt het al; deze film wordt een hit

Hoewel er niet wordt verklapt om welke film het gaat, staat wel zeker vast dat de film sowieso een hit gaat worden. Dat zie je al als je naar de opname van Yolanthe kijkt. Die is zo mooi, dat het haast niet anders kan of de film wordt een grandioos groot succes. Yolanthe ziet er op beeld fenomenaal goed uit, al is ze in het echt natuurlijk net even ietsje mooier.

Yolanthe moet goed luisteren op stiekeme video

Terwijl Yolanthe goed luister naar wat de regisseur van de film te vertellen heeft, wordt ze stiekem op de gevoelige plaat vast gelegd. Er moet natuurlijk even gecontroleerd worden of Yolanthe wel goed luistert naar alle aanwijzingen die haar worden gegeven. En dat kan Yolanthe verassend goed. Het blijkt maar weer dat Yolanthe een beter actrice is dan gedacht. Iedere regisseur mag zich gelukkig prijzen met Yolanthe op zijn set.

Yolanthe stuit in video op oud wrak vliegtuig

De werkomgeving van Yolanthe is deze week wel heel erg bijzonder. Ze begeeft zich namelijk in het wrak van een zogenaamd neergestort vliegtuig. En dat ziet er natuurlijk wel heel erg spannend uit. Yolanthe geeft je meteen een privé tour van de spannende set. Wat Yolanthe ook aan het opnemen is, het is sowieso enorm spannend.

De knappe Yolanthe wordt voor de foto nog even wat mooier gemaakt

Yolanthe is natuurlijk al enorm knap van zichzelf, maar voor deze film wordt ze nog even een stukje knapper gemaakt door de visagiste. En dat vindt Yolanthe helemaal niet erg. Dat betekent namelijk dat ze nog meer leuke foto’s kan schieten. Ze hoeft zich namelijk zelf niet meer zorgen te maken of ze er wel goed uit ziet. Dat wordt nu voor haar gedaan. Dus kan Yolanthe leukere en meer bijzondere foto’s en video’s voor haar volgers maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!