Yolanthe Cabau deelt foto met beeldschone zus

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe heeft een foto gedeeld met een van haar prachtige zussen. Met haar familie houdt Yolanthe een innige band.

De knappe Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft nog steeds een innige band met haar familie. Hoewel Yolanthe niet meer in Nederland woont, komt het nog steeds regelmatig voor dat zij en haar zussen samen iets leuks gaan doen. En daar deelt Yolanthe natuurlijk maar al te graag de foto’s van. Yolanthe heeft ook een eindeloze strook aan zussen lijkt het wel, dus dat zorgt voor genoeg spannende content voorop haar social media. Yolanthe en haar zussen hebben altijd wel iets spannends te beleven. Deze keer zaten ze op een snelle boot.

Lees ook: Video: Yolanthe Cabau kijkt verlekkerd naar eigen foto’s

Yolanthe en haar zus delen innige omhelzing

Samen op de boot delen Yolanthe en haar zus een warme en innige omhelzing. Het is duidelijk dat de twee veel om elkaar geven. Yolanthe en haar zus scheuren over het water in een snelle boot. De ondergaande zon maakt het hele tafereel gelijk een stuk intiemer. Yolanthe heeft voor de gelegenheid een leuk badpak aangetrokken en haar zus gaat wat conservatiever gekleed in een dikke trui. Daar voelt ze zich zelf het meest prettig bij. Dat maakt haar overigens niet minder knap. Net als Yolanthe is haar zus een ongelooflijk verleidelijke dame die er bijzonder goed uit ziet.

Yolanthe is een echt familiemens

Voor Yolanthe is familie zeer belangrijk en dus gaat ze graag op stap met haar zusjes. Het wordt soms wel verwarrend tijdens het uitgaan, want Yolanthe en haar zussen lijken best veel op elkaar. Mensen hebben daarom wel eens moeite om ze uit elkaar te houden. Maar dat maakt het voor Yolanthe ook wel weer grappig, want dan kunnen ze mensen een beetje voor de gek houden tijdens het stappen. Maar zelfs zonder die fratsen gaat Yolanthe graag met haar familie om. De band tussen haar en haar zussen is sterk en dat merk je aan alles. Dat is wel fijn natuurlijk, dat Yolanthe zoveel liefdevolle mensen om zich heen heeft.
Yolanthe kletst even bij met zusje in raam

Yolanthe had een andere zus van haar al even niet gezien. Dus moesten de twee nodig bijkletsen. Ze zaten bij het raam om de laatste nieuwtjes in hun leven te bespreken. Maar dat deden ze niet volledig gekleed. De dames hadden slechts een badjas aan. En dat zag er toch wel zeer spannend uit. De twee knappe brunettes in hun badjas waren bijna te knap om samen in één foto te stoppen, maar het is toch gelukt. De verleidelijke zusjes hebben nogal een talent voor het maken van ontzettend goede foto’s. En dat talent zetten ze maar al te graag in. Daarom heeft Yolanthe ook zoveel knappe foto’s van haar en haar zussen. Behalve goede genen zit ook het talent voor goede foto’s in de familie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!