Yolanthe Cabau deelt intieme foto met beeldschone zus

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe heeft een intieme foto gedeeld met een van haar prachtige zussen. Met haar familie houdt Yolanthe een innige band.

De knappe Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft nog steeds een innige band met haar familie. Hoewel Yolanthe niet meer in Nederland woont, komt het nog steeds regelmatig voor dat zij en haar zussen samen iets leuks gaan doen. En daar deelt Yolanthe natuurlijk maar al te graag de foto’s van. Yolanthe heeft ook een eindeloze strook aan zussen lijkt het wel, dus dat zorgt voor genoeg spannende content voorop haar social media. Yolanthe en haar zussen hebben altijd wel iets spannends te beleven. Deze keer zaten ze op een snelle boot.

Lees ook: Video: Yolanthe Cabau kijkt verlekkerd naar eigen pikante foto’s

Yolanthe en haar zus delen innige omhelzing

Samen op de boot delen Yolanthe en haar zus een warme en innige omhelzing. Het is duidelijk dat de twee veel om elkaar geven. Yolanthe en haar zus scheuren over het water in een snelle boot. De ondergaande zon maakt het hele tafereel gelijk een stuk intiemer. Yolanthe heeft voor de gelegenheid een leuk badpak aangetrokken en haar zus gaat wat conservatiever gekleed in een dikke trui. Daar voelt ze zich zelf het meest prettig bij. Dat maakt haar overigens niet minder knap. Net als Yolanthe is haar zus een ongelooflijk verleidelijke dame die er bijzonder goed uit ziet.

Yolanthe is een echt familiemens

Voor Yolanthe is familie zeer belangrijk en dus gaat ze graag op stap met haar zusjes. Het wordt soms wel verwarrend tijdens het uitgaan, want Yolanthe en haar zussen lijken best veel op elkaar. Mensen hebben daarom wel eens moeite om ze uit elkaar te houden. Maar dat maakt het voor Yolanthe ook wel weer grappig, want dan kunnen ze mensen een beetje voor de gek houden tijdens het stappen. Maar zelfs zonder die fratsen gaat Yolanthe graag met haar familie om. De band tussen haar en haar zussen is sterk en dat merk je aan alles. Dat is wel fijn natuurlijk, dat Yolanthe zoveel liefdevolle mensen om zich heen heeft.

Yolanthe kletst even bij met zusje in raam

Yolanthe had een andere zus van haar al even niet gezien. Dus moesten de twee nodig bijkletsen. Ze zaten bij het raam om de laatste nieuwtjes in hun leven te bespreken. Maar dat deden ze niet volledig gekleed. De dames hadden slechts een badjas aan. En dat zag er toch wel zeer spannend uit. De twee knappe brunettes in hun badjas waren bijna te knap om samen in één foto te stoppen, maar het is toch gelukt. De verleidelijke zusjes hebben nogal een talent voor het maken van ontzettend goede foto’s. En dat talent zetten ze maar al te graag in. Daarom heeft Yolanthe ook zoveel knappe foto’s van haar en haar zussen. Behalve goede genen zit ook het talent voor goede foto’s in de familie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Sylvana IJsselmuiden geniet van zon in luchtig zomerjurkje

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk dagje gehad op het water. En natuurlijk neemt ze haar volgers gezellig mee op dit avontuur. 

Foto: Heleen van Royen geeft volgers nachtzoen met flink inkijkje

Heleen van Royen is niet vies van het maken van een verleidelijke foto. De schrijfster zou dat gerust haar nieuwe hobby kunnen noemen. 

Foto: Zwetende Danique Hosmar ligt op rug na inspannende sessie

De knappe blondine Danique Hosmar heeft weer een flinke sportsessie erop zitten, en dat levert een zweterig kiekje op!