YES: Op1-presentatrices werken een weekje langer door

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Goed nieuws voor de liefhebbers van het programma Op1. Het populaire NPO-praatprogramma wordt met één week verlengd. Dat betekent dat we alle vijf de presentatrices van Op1 nog een extra keertje mogen bewonderen! [poll id=”77″]

Sophie Hilbrand – maandag

Sophie Hilbrand verzorgt samen met mannelijke collega Hugo Logtenberg de maandagse editie van Op1. We kennen Sophie Hilbrand natuurlijk van haar werk voor de NPO en BNN. Bij die laatste zender werkte ze veel samen met Nicolette Kluijver met wie ze ooit eens het achtuurjournaal verstoord heeft.

Giovanca Ostiana – dinsdag

De dinsdagen van Op1 worden verzorgd door presentatrice Giovanca Ostiana en haar tegenspeler Tijs van den Brink. Voordat Giovanca een carrière als presentatrice begon, bouwde ze al een succesvolle zangcarrière op. Na de coronacrisis is Giovanca zelfs van plan om door Nederland te touren met de theatertour ‘Giovanca honours Diana Ross’.

Carrie ten Napel – woensdag

Carrie ten Napel en haar collega Charles Groenhuijsen presenteren Op1 op de woensdag. Voordat Carrie bij Op1 aan de slag ging had ze al een aantal succesvolle jaren achter de rug bij omroep Max. Het jaar daarvoor was Carrie zelfs een jaartje werkzaam bij Fox Sports. En ja, we moeten toegeven dat Carries verschijning een lekkere weekbreker is!

Welmoed Sijtsma – donderdag

De donderdagen worden bij Op1 op zich genomen door de goedlachse Friezin Sander Schimmelpenninck deed, wordt de rol van haar mannelijke collega momenteel vervuld door Jort Kelder. We kennen Welmoed natuurlijk allemaal wel van de vroege ochtenden, waarop de blondine het programma Goedemorgen Nederland presenteerde.

Astrid Joosten – vrijdag

Tot slot is daar nog de vrijdag-presentatrice van Op1, Astrid Joosten. Astrid presenteert sinds november 2020 de vrijdageditie van Op1 met collega Paul de Leeuw. Naast een succesvolle presentatrice bij de VARA, is Astrid ook nog eens een succesvol schrijfster. Zo schreef de brunette maar liefst vier boeken, die als warme broodjes over de toonbank gingen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.