Wulpse Jutta Leerdam maakt Jake Paul enorm jaloers met deze uitgelekte video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige schaatsster Jutta Leerdam heeft weer een nieuwe video geplaatst waar ze haar vriendje enorm jaloers mee maakt.

Jutta Leerdam wordt persoonlijk met volgers

De knappe schaatsster houdt er enorm van om haar volgers te betrekken in alles wat ze doet. Ze vraagt haar volgers dan ook op haar Instagram hoe het met hen gaat en wat ze aan het doen zijn. Maar dat doet Jutta niet zomaar. Nee, de vraag stelt ze terwijl ze zeer verleidelijk op beeld verschijnt. De knappe blondine lijkt wel een beetje te flirten met haar volgers. En daar wordt haar vriendje Jake Paul natuurlijk wel lichtelijk jaloers van. Als zal je hem dat nooit horen zeggen. Jutta bereidt zich in ieder geval voor op een leuke middag met de vragen en antwoorden van haar volgers.

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam gunt Jake Paul perfect uitzicht op haar magistrale achterzijde

Jutta Leerdam geeft antwoord op een zeer belangrijke vraag

De prachtige blondine is behalve een prachtige dame om naar te kijken, natuurlijk ook gewoon een olympisch schaatsster en haalt vaak de ene na de andere belangrijke medaille binnen. Een van haar volgers is dan ook zeer benieuwd hoe lang Jutta dat allemaal nog volhoudt en of ze wel eens na heeft gedacht om te stoppen. En natuurlijk wat haar motivatie is voor het sporten. Jutta heeft daar een simpel maar ijzersterk antwoord op. Ze gaat niet stoppen, daar denkt ze niet over na. En wat haar motivatie betreft? Jutta is erg gretig. Ze wilt continu haarzelf verbeteren, nieuwe records halen en winnen. Als dat niet de mentaliteit van een topsporter is, dan weten wij het ook niet meer.

Jutta leerdam geeft even wat liefde aan haar volgers met spannende kiekjes

De blondine vindt het beantwoorden van vragen van haar volgers duidelijk erg goed gaan en besluit om haar fans maar een kleine beloning te geven. Ze deelt vier prachtige foto’s van zichzelf met een flinke hoeveelheid hartjes erbij. Zo voelen de volgers van Jutta zich ook weer gewaardeerd. De knappe blondine weet met haar foto’s haar volgers flink te verleiden. daar hoeft ze inmiddels ook weinig meer voor te doen, aangezien haar volgers al helemaal stapelverliefd  zijn op de knappe blondine. En kun je ze eens ongelijk geven? Met zo’n prachtig lichaam en zo’n leuke persoonlijkheid is er ook veel om leuk te vinden.

Lees ook: Eindelijk: Jutta Leerdam deelt weer intieme privé-foto’s met Jake Paul

Jutta Leerdam deelt nog een laatste kiekje om volgers gelukkig te  houden

Aan het einde van haar lange vraag-antwoord sessie met haar volgers, deelt Jutta nog even een zomers kiekje om iedereen een beetje te verleiden. En die foto ziet er natuurlijk buitengewoon goed uit. De prachtige vrouwelijke vormen van Jutta komen in de foto echt perfect naar voren. Haar verleidelijke blik is ook iets om goed rekening mee te houden. Jutta weet met het prachtige plaatje haar volgers in ieder geval helemaal wild te maken. Die lopen helemaal te zwijmelen na het zien van deze geweldige foto.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?