WOW: Zo zag je Klaasje van K3 nog nooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Klaasje Meijer van K3 liet haar volgers met open monden achter.

Nieuwe foto van K3-meisje Klaasje valt in de smaak

De meisjes van K3 hadden, vanwege hun piepjonge doelgroep natuurlijk, niet bepaald een enorm imago. Zo stelde hun onlangs uitgekomen videoclip ‘een bikini vol zand’ nogal teleur, aangezien er maar weinig bikini en weinig zand te zien was in het filmpje.

Máár er lijkt hoop voor de volwassenendoelgroep van de drie dames. Het enige Nederlandse K3’tje Klaasje Meijer deelde namelijk een foto van zichzelf, die haar ietwat oudere volgers met open monden achterliet.

(lees verder na de foto)

Er komen ook nog bewegende beelden aan!

En we hebben goed nieuws voor de wat volwassenere fans van Klaasje onder ons. Deze foto is namelijk genomen op de filmset van de nieuwste K3-film De dans van de farao. De bewegende beelden van niet alleen Klaasje, maar alledrie de dames, zullen dan ook ongetwijfeld op het forumtopic van Klaasje verschijnen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!

Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de lijpste juice. Ze heeft zelfs de laatste roddels over de dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan. 

Hélène Hendriks en Merel Ek innig gespot in zeer weinig verhullende jurkjes (Foto’s!)

Knappe presentatrice Hélène Hendriks en politiek verslaggeefster Merel Ek laten zich van een hele andere kant bewonderen!