WOW: Zo zag je Klaasje van K3 nog nooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Klaasje Meijer van K3 liet haar volgers met open monden achter.

Nieuwe foto van K3-meisje Klaasje valt in de smaak

De meisjes van K3 hadden, vanwege hun piepjonge doelgroep natuurlijk, niet bepaald een enorm pikant imago. Zo stelde hun onlangs uitgekomen videoclip ‘een bikini vol zand’ nogal teleur, aangezien er maar weinig bikini en weinig zand te zien was in het filmpje.

Máár er lijkt hoop voor de volwassenendoelgroep van de drie dames. Het enige Nederlandse K3’tje Klaasje Meijer deelde namelijk een foto van zichzelf, die haar ietwat oudere volgers met open monden achterliet.

(lees verder na de foto)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

📸

Een bericht gedeeld door Klaasje (@klaasje_meijer) op

Er komen ook nog bewegende beelden aan!

En we hebben goed nieuws voor de wat volwassenere fans van Klaasje onder ons. Deze foto is namelijk genomen op de filmset van de nieuwste K3-film De dans van de farao. De bewegende beelden van niet alleen Klaasje, maar alledrie de dames, zullen dan ook ongetwijfeld op het forumtopic van Klaasje verschijnen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Smile

Een bericht gedeeld door Klaasje (@klaasje_meijer) op

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten

Gerelateerde berichten