Wow: Yolanthe Cabau filmt zichzelf van achteren tijdens dampende workout

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat Yolanthe Cabau een heerlijk lijf heeft is absoluut geen geheim, maar in deze méga strakke broek is haar achterkant bijna hypnotiserend!

Zwetende Yolanthe Cabau laat achterste flink trillen

Yolanthe Cabau is misschien wel een van de mooiste Nederlandse vrouwen die er bestaat. Ze heeft een ontzettend mooi koppie en daarbij ook nog eens een ge-wel-dig lijf. Daar kun je haast, letterlijk, niet omheen. Haar achterste is lekker groot en rond en haar taille is dan juist weer heel smal. Dat zijn de perfecte verhoudingen natuurlijk! Als kers op de taart is haar voorgevel ook nog eens enorm! Om zo’n prachtig lijf te hebben, moet je voldoen aan een aantal eisen. De eerste is uiteraard goede genen. Nou, die heeft Yolanthe wel. Daarnaast is een gezond dieet en genoeg sporten ook erg belangrijk. Daar houdt Cabau zich ook flink mee bezig!

Onlangs plaatste ze nog een video op haar Instagram van één van haar sportschoolbezoekjes. Ze filmt zichzelf terwijl ze een workoutje doet op de grond en poeh hé, wat worden we weer verwend. De brunette draagt een ontzettend strakke broek met daar bovenop een lekker kort topje. Ze is hard bezig met het trainen van haar buik en core. Ze ligt grotendeels op haar rug, maar op een gegeven moment draait ze om naar haar zij met haar achterste naar de camera gericht. Wat een geweldig aanzicht! Terwijl ze de oefeningen doet, trilt alles lekker mee.
Yolanthe Cabau viert mijlpaal in doorschijnend en strak jurkje

Misschien weten jullie het al, maar Yolanthe heeft 15 jaar geleden Free a Girl opgestart. Daarmee zamelt ze geld in om allemaal dames in nood te helpen. Denk bijvoorbeeld aan vrouwen die opgesloten zitten of die geen geld hebben voor educatie. Het is een ontzettend succesvol goed doel. Sinds Yolanthe in Amerika woont, Los Angeles om precies te zijn, is ze ook daar begonnen met het opstarten van Free a Girl USA. Onlangs had ze daar haar eerste liefdadigheidsevenement en wat een succes was dat! Ze plaatst een aantal foto’s van het evenement op haar Instagram met het eindbedrag dat ze hebben opgehaald. Er is maar liefst 40.557.200 dollar opgehaald! Wat een enorm bedrag. Daar is de brunette natuurlijk hartstikke trots op en dat viert ze met een ontzettend strak jurkje met een doorschijnend stukstof. Het is een bloemenjurkje met zwart kant rondom de benen. Het staat Yolanthe geweldig. De jurk heeft ook nog eens maar één schouderbandje waardoor er nog meer huid onder de jurk vandaan komt. De rondingen van de brunette worden heerlijk geaccentueerd in de strakke stof!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!