Wow: Rico Verhoeven trekt pistool en toont dodelijke precisie (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Rico Verhoeven neemt zijn filmcarrière echt bloedserieus. Hij wil niet alleen de beste zijn in vechten en martial arts, maar het is ook belangrijk dat hij geloofwaardig hordes aan vijanden met een pistool om kan leggen. Dat gaat hem stiekem al best goed af!

Rico Verhoeven heeft een nieuw bericht op Instagram geplaatst. Hierin is hij skills aan het oefenen en het gaat deze keer om schieten. Het zou kunnen zijn dat dit is voor een nieuwe rol in een film. Maar dat hoeft natuurlijk niet zo te zijn. Toch schiet hij er flink op los. Hij raakt zijn doelwitten en de meeste ook in 1 keer. Zo zie je dat de topsporter een goede precisie heeft door alles wat hij al heeft gedaan en geoefend. Op het eind trapt hij natuurlijk in Rico stijl nog een pop omver en is hij super blij met wat hij heeft gedaan. Toch zijn er altijd weer mensen die het moeten verpesten. 1 van de reacties is bijvoorbeeld “Keanu Reeves doet het veel sneller dus nog even oefenen.” Waarom moet er altijd negatief gedaan worden… Gelukkig nemen mensen het op voor onze Rico.

Bekijk hier de video van Rico Verhoeven!

Rico Verhoeven schietbaan

Rico Verhoeven in de Verenigde Staten

Rico Verhoeven is voor dit gebeuren op de schietbaan in de Verenigde Staten. Hier heeft hij eerder ook al iets anders geoefend. Een soort vechtscene voor in film lijkt het wel. Het ziet er cool uit en misschien gaan we deze ook wel ooit terugzien in de bioscoop. Natuurlijk zijn in Amerika de beste acteurs en experts die jou zulke dingen kunnen leren. Ben je ook benieuwd naar deze scene? Kijk dan hier!

Vechtscene rico verhoeven

Wil je meer zien van Rico Verhoeven?

Wil je alles bijhouden van de grote Nederlandse bokser? Neem dan een kijkje op zijn Instagrampagina! Hierop plaatst hij allerlei dingen zoals sportvideo’s om je een beetje te motiveren, maar ook om zijn eigen voortgang richting een wedstrijd. Naast dit alles kan je ook naar mooie kiekjes van zijn vakantie kijken of naar leuke familiebeelden. Het is zeker even het checken waard!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.