Wow: Katja Schuurman geeft showtje weg in luchtig zomerjurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Katja Schuurman heeft een heleboel zomerse jurkjes in haar kast hangen. Ze laat ze allemaal in één keer zien!

Katja Schuurman geniet lekker van de zomer! Dat zien we op de vele foto’s die ze via Instagram met de wereld deelt. Zo is ze veel aan het feesten, aan het werken of met de kinderen en haar nieuwe vriend in de weer. Dagelijks komen er nieuwe beelden langs, en soms zitten er zeer leuke kiekjes tussen! Vooral deze beelden van haar nieuwste en meest luchtige zomerjurkjes doen het uitstekend bij haar volgers. Je kan je vast goed voorstellen hoe dat komt!

Katja Schuurman poseert in heerlijke jurkjes

In een video van ruim 45 seconden toont Katja Schuurman alle jurkjes. Deze video is in samenwerking gemaakt met haar favoriete modemerk. En het is een prachtige video geworden! Als allereerst zien we Katja poseren in een strak blauw jurkje. Ze staat vlakbij het water in dit luchtige jurkje, dus de actrice matcht goed met het heldere water. Daarna zien we een knalgele. Deze lijkt iets meer uit de comfort zone van Katja te gaan, maar ze straalt alsnog erg. Daarna geniet Katja van een verfrissend drankje in de hete zon. Dit doet ze dan ook in een fel roze jurk! Deze luchtige jurk waait lekker mee in de wind en Katja lijkt er erg van te genieten. Deze drie jurkjes weet de actrice op prachtige wijze te presenteren aan haar volgers. En wie had dit beter kunnen doen dan Katja? Van deze hete, zweterige video krijgt iedereen het benauwd, want dit is zeker niet in ons kikkerlandje opgenomen…

Lees ook: Foto: Had Katja Schuurman met deze BN’er een avontuurtje in de badkamer?

Katja Schuurman feestend in nóg zo’n zomerjurkje

Onlangs deelde Katja Schuurman nóg een heel erg kiekje op haar Instagram account. Op deze foto was namelijk te zien hoe Katja aan het poseren was voordat ze lekker ging feesten. Haar feestoutfit? Natuurlijk gewoon een lekker jurkje! Want met de zomerse temperaturen van ons land de afgelopen tijd, lijkt Katja ook haar draai gevonden te hebben. Ze heeft, zoals we van haar gewend zijn, een luchtig zomerjurkje aan. Dit jurkje heeft een open voorkant en bedekt alles nog maar nét. Dit was allemaal in Amsterdam, en Katja kon niet wachten om te gaan feesten; “Zo begon ons feestje dit weekend.. Me waiting at the bus. Wat een topavond werd dat! (Ja er zit weinig stof in deze jurk, maar op die avond werkte ie top!)”. Dat Katja nog steeds het feestbeest in zich heeft, is geen verrassing. De actrice straalt op iedere foto die ze online zet en lijkt dan ook zeker niet 47 jaar oud. Want ja, ze is 47!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!