Wow: Heleen van Royen lijkt wel 20 jaar jonger op deze pikante foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen heeft er altijd spectaculair uitgezien voor haar leeftijd, maar haar nieuwe sportroutine heeft wel héél lekkere resultaten! 

Als schrijfster mag Heleen van Royen dan lange dagen achter haar computer maken, maar aan haar figuur kan je dat absoluut niet zien. De beeldschone blondine is hard op weg één van de heetste vrouwen in de vijftig te worden. Met haar denderende sportroutine is ze onderhand namelijk helemaal afgetraind en dat levert de lekkerste plaatjes op! Dit recente kiekje wil je bijvoorbeeld écht niet missen. Wie wist dat 58 er zo goed uit kon zien?

Heleen van Royen laat je mond openvallen met set bloedhete foto’s

Dat Heleen van Royen een beeldschone vrouw is weten we allemaal. Zelfs voor haar laatste sportverslaving deed de knappe schrijfter moeiteloos hoofden draaien. Daar kan je niet aan twijfelen! Maar al die uren in de sportschool werpen toch ook echt z’n vruchten af, want deze recente plaatjes? Onze mond viel er zowaar van open! Als je over de eerste twijfel heen bent of het wel écht Heleen is begin je er spontaan van te watertanden. De bloedhete blondine zet haar loeistrakke figuur spectaculair in het zonnetje in dit recente stel foto’s. Met haar afgetrainde lijf en onthullende ouftit zou ze zomaar als 20 jaar jonger doorkunnen, wauw! Logisch dus dat Heleen haar lekkere lichaam ook trots tentoonstelt. En dat doet ze middels een werkelijk geweldig topje.

Heleen bewijst dat ze strak en stevig is

Het piepkleine zwarte shirtje heeft namelijk inkijk totaan haar navel! Met grote glimlach laat Heleen trots zien dat ze gewoon overal nog helemaal strak en stevig is, daar geen zorgen om. Maar ook haar afgetrainde benen en spectaculaire armen worden in het zonnetje gezet. Letterlijk en figuurlijk, want Heleen lijkt te vertoefen in tropische temperaturen. Zo postte ze ook een stel foto’s waarop ze met een vriendin lekker in het zonnetje zit te lunchen. En daar staat ze er ook echt geweldig op! Je herkent haar echt niet als 58; daar kan je rustig een paar decennia vanaf schroeven. Heleen lijkt haar geluk ook niet op te kunnen. Haar glimlach is bijna oogverblindend en ook de pittige pose maakt er een heerlijk plaatje van. Na al dat harde werk heeft ze dat ook meer dan verdiend!

Heleen van Royen verleidt volgers met stomende zwembadfoto

En als je nog twijfels had dat Heleen van Royen je aan het watertanden kan brengen, kijk maar eens naar dit recente kiekje. Heleen neemt haar volgers namelijk óveral mee naar toe en dat levert de onthullendste plaatjes op. Zo ook dit recente zwembadkiekje. Niet alleen het nietsverhullende setje, maar ook de strategische pose laat namelijk niets aan de verbeelding over. En terecht ook! Zo’n heerlijk figuur zou je eigenlijk niet verborgen mogen houden. In het piepkleine zwemtopje krijg je overheerlijk zicht op Heleen haar geweldige assets en dat wil je echt niet missen. Het goedgevulde topje is namelijk echt een cadeautje voor fans. En dan hebben we het nog geeneens over de zwoele pose en kleine glimlach! Werkelijk, Heleen wet al haar fans moeiteloos te verleiden. Wij zijn in ieder geval helemaal verkocht. Kom maar door met die plaatjes!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?