Wow: Dit is hoe Daniëlle Oerlemans er nu uitziet in badkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Daniëlle Oerlemans hoeft zichzelf niet zo vaak meer te laten zien. Wanneer ze dat wél doet, zitten we uiteraard op het puntje van onze stoel!

Daniëlle Oerlemans was vroeger natuurlijk een topsporter. Om topfit te blijven moest ze keihard trainen. Nu jaren later deelt ze eindelijk weer een foto van haar prachtlichaam. Je zou niet zeggen dat ze al 49 jaar is!

Daniëlle Oerlemans heeft het lichaam van een jonge godin

Daniëlle Oerlemans woont al een geruimere tijd niet meer in Nederland. Ze is samen met haar man, Reinout Oerlemans, naar Amerika verhuisd. Gelukkig is mannelijk Nederland haar nog zeker niet vergeten. De beeldschone presentatrice laat de afgelopen tijd weinig van zichzelf zien. Op de prachtige kiekjes die ze plaatst ziet ze er altijd netjes en verzorgd uit. Niks te geks en zeker niet schaars gekleed. Dat deze foto nu opeens opduikt is voor haar volgers een genot. De knappe oud-wielrenster heeft nog steeds het lichaam van een jonge godin. Jarenlang heeft ze aan de top meegedaan en nu jaren later is haar lichaam nog steeds hetzelfde. Reinout Oerlemans mag zeker in zijn handjes knijpen met zo’n prachtige vrouw. Haar volgers vragen ook per direct om tips, om er na jaren nog steeds zo goed uit te zien. Of Daniëlle ook haar tips gaat delen met haar volgers is nog maar de vraag.

Daniëlle Oerlemans geniet van heerlijk boottochtje

Met een selfie laat Daniëlle Oerlemans weten dat ze aan het genieten is van een boottochtje. Waar het in Nederland nat en koud is, is het in Amerika lekker warm. De knappe blondine kan daardoor lekker in haar badkleding op de boot zonnen. Even lekker bij bruinen is wat elke vrouw het liefste doet. Genieten van de zon en ook nog eens een lekker kleurtje krijgen. Met een zonnehoed en een zonnebril op beschermt ze haar gezicht in ieder geval wel van de felle zon. De rest van haar lichaam mag wel lekker bruin worden. Met dit heerlijke kiekje verlangt heel mannelijk Nederland weer naar de zomer.

Daniëlle Oerlemans hoeft zich niet te vervelen door opmerkelijk hobby

Wanneer je gaat varen gaan de meeste vrouwen lekker genieten van de zon. Dit doet Daniëlle Oerlemans ook, maar op een gegeven moment gaat dat vervelen. Daarom heeft ze een hobby gevonden wat ze op de boot kan uitoefenen. Ze heeft haar zonnehoed opgezet en haar shirt weer aangetrokken om de hobby optimaal uit te oefenen. De beeldschone blondine gaat namelijk op de boot vissen. Ze heeft de hengel al klaar staan en is helemaal klaar om een lekker haar hengel uit te gooien. Met een glimlach op haar gezicht en een lekkere inkijk is dit een pracht plaatje!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!