Wow! De Zeemeermin van The Masked Singer is overduidelijk dit model!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

The Masked Singer is een super spannend programma, maar soms is een identiteit overduidelijk. Zo ook bij de Zeemeermin; dit kon gewoon niet duidelijker.

Deze hints onthullen de identiteit van de Zeemeermin

Het kostuum van de Zeemeermin is prachtig, maar achter haar sierlijke jurk en geweldig mooie masker kan ze haar identiteit maar kort geheim houden. Laten we eerst maar eens beginnen met de hinst die voorbij zijn gekomen. De Zeemeermin kwam bij de tweede aflevering aan de beurt. Veel hints kwamen er niet voorbij, maar duidelijk waren ze wel. Het panel mocht, zoal altijd, een aantal vragen stellen aan de BN’er. Zo kwamen we erachter dan de Zeemeermin niet als presentatrice naast Carlo heeft gestaan én dat ze nooit een hit gehad heeft in de muziek. Wél waren er knipgeluiden te horen in het hintfilmpje, hoorden we ‘Op een onbewoond eiland’ op de achtergrond én gokte het panel twee hints goed, namelijk: ‘Duitsland’ en ‘Fotocamera’. Allemaal duidelijke hints als je het vraagt aan de volgers en fans van het programma.
De Zeemeermin van The Masked Singer is ongetwijfeld Loiza Lamers

Als je ook maar één kijkje neemt naar de Instagram fanpagina’s van het programma The Masked Singer is het gelijk duidelijk dat iedereen Loiza Lamers ervan verdenkt de Zeemeermin te zijn. Veel mensen kunnen dat onderbouwen met de hints die hierboven zijn opgenoemd. De knipgeluiden zijn duidelijk; Loiza heeft een kappersopleiding gedaan en heeft jaren lang in een kapperszaak gewerkt. Het liedje ‘Op een onbewoond eiland’ kan heel goed wijzen op Loize haar deelname aan Expeditie Robinson, waarin ze in 2018 te zien was. Vervolgens gokte het panel de twee hints ‘Duitsland’ en ‘Fotocamera’ goed. Beide hints duiden overduidelijk op Loiza. Zo deed ze mee met de Duitse versie van Dancing With The Stars en staat ze zelf regelmatig voor de ‘fotocamera’. Daarnaast heeft ze het seizoen van Holland’s Next Top Model dit jaar gepresenteerd. Het kan dus bijna niet duidelijker. Loiza Lamers zit verstopt onder het kostuum van de Flamingo.
Loiza Lamers huppelt dansend door de winkel

Het prachtige model heeft he-le-maal zin in kerst. Op haar Instagram plaatst ze een video van haar shopavontuur. In het bijschrift schrijft ze: “Shop Till You Drop. Shoppen voor een van de meest belangrijke personen in mijn leven, mijn moeder!” Loiza doet dus kerstboodschappen voor haar moeder. Ze start met het maken van een lijstje van wat haar moeder graag wil hebben. Vervolgens neemt ze even de tijd om een oliebol te eten. Wanneer haar maag gevuld is, huppelt ze vrolijk de Douglas binnen en vult ze haar mandje met allerlei verrassingen voor haar moeder. Ze laat de cadeautjes mooi inpakken, verstopt ze in haar kast en dan kan het afwachten beginnen. Loiza heeft ontzettend veel zin om haar moeder te verwennen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.