Wow: Dansende Emma Heesters van onderen gefilmd

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters spot een stiekeme cameraman in het publiek, en beloont deze moedige ziel met een heerlijk dansje…

Als Emma Heesters op een podium staat weet ze dat ze van werkelijk alle kanten bekeken wordt. Ook door een hoop camera’s! Dat zou de gemiddelde mens onzeker maken, maar de zangeres gaat juist extra lekker als alle ogen en smartphones op haar gericht zijn. In haar fonkelende gele broek geeft ze een showtje weg zodra ze deze stiekeme filmer in de gaten heeft. Liefkozend zoent ze de camera terwijl ze uitbundig danst. Vervolgens gaat de altijd energieke Emma daarna weer verder met springen alsof er niemand kijkt!

Emma Heesters heeft goede broek uitgekozen

Het zijn zware weken voor de grootste Nederlandse zangers en zangeressen. Avond na avond moeten ze topprestaties leveren bij Vrienden van Amstel Live. Emma Heesters heeft zich voor dit concert comfortabel én stijlvol uitgedost. Haar knalgele broek maakt haar het schitterende middelpunt van de aandacht. Dat ze op dat moment ook nog eens besluit om flink met haar heupen te bewegen is de kers op de spreekwoordelijke taart!

Emma Heesters gaat voor luchtige outfit

Op normale dagen zien we Emma Heesters eigenlijk nooit zo. Ze draagt dan veel luchtigere outfits die juist door het ontbreken van stof opvallen. Zou ze dan toch instructies hebben gehad dat dit te ver ging en dat ze het beste maar jonger publiek moest aanspreken? De zangeres is 26 inmiddels, en staat vooral nog bekend als artiest die zingt over zaken als liefde en flink feesten, meestal iets waar (jong)volwassenen mee uit de voeten kunnen. Of Emma voortaan altijd in het net gekleed gaat of toch kiest voor minder is waarschijnlijk pas bekend bij haar volgende optreden. Gelukkig komen die snel genoeg. Zo staat ze weer op Bevrijdingsdag, op 5 mei, bij DanceforLiberation 2022.

Zangeres toch liever van bovenaf gefilmd

Toch wil Emma meestal gewoon weten waar de camera nou staat en niet verrast worden. Daardoor kan ze zich goed opstellen en haar beste kant laten zien. Haar Instagram staat vol met professionele foto’s die vooral vanaf oog niveau zijn genomen en een hoge kwaliteit hebben. Voor nu is echter een uitzondering gemaakt voor dit filmpje. Ze deelt het toch maar om wat variatie te krijgen in haar foto’s voor haar vele volgers. De cameraman was hier denk ik ook wel toe bereid, vooral na het zoentje van Emma vanaf het podium.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...