WIN: Gratis kaarten voor Oppenheimer!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Regisseur Christopher Nolan heeft lang op zijn nieuwste meesterwerk moeten broeden, maar nu is hij eindelijk in de Nederlandse bioscopen te zien! De hype rondom Oppenheimer, met Peaky Blinders-acteur Cillian Murphy in de hoofdrol, is enorm. Bof jij even dat je bij ons gratis tickets kunt winnen!

Na hits als The Dark Knight, Inception, Interstellar, Dunkirk en Tenet is het niet gek dat de hele filmwereld enorm hyped is voor de nieuwste film van regisseur Christopher Nolan. Met Oppenheimer, een film over de man die de atoombom uitvond, voegt hij letterlijk en figuurlijk een knaller aan zijn oeuvre toe. Alles wijst erop dat dit een onvervalste must-watch gaat worden! Deze gratis kaartjes komen dan goed van pas…

Waar gaat Oppenheimer over?

Oppenheimer, geschreven en geregisseerd door Christopher Nolan, is een met IMAX®-camera’s gedraaide epische thriller die het fascinerende verhaal vertelt van de raadselachtige man die om de wereld te redden het risico moet nemen dat deze wordt verwoest.

Welke acteurs zitten in Oppenheimer?

De hoofdrollen worden vertolkt door Cillian Murphy als J. Robert Oppenheimer en Emily Blunt als zijn vrouw: bioloog en botanicus Katherine ‘Kitty’ Oppenheimer. Oscar®-winnaar Matt Damon speelt generaal Leslie Groves Jr., de directeur van het Manhattan Project, en Robert Downey, Jr. vertolkt de rol van Lewis Strauss, een van de oprichters van de U.S. Atomic Energy Commission. Daarnaast zien we de voor een Oscar®-genomineerde Florence Pugh als psychiater Jean Tatlock, Benny Safdie als theoretisch natuurkundige Edward Teller, Michael Angarano als Robert Serber en Josh Hartnett als de baanbrekende Amerikaanse kerngeleerde Ernest Lawrence. Ook Oscar®-winnaar Rami Malek maakt zijn opwachting in Oppenheimer, waarin regisseur Nolan opnieuw samenwerkt met de achtmaal voor een Oscar®-genomineerde acteur, schrijver en filmmaker Kenneth Branagh

Gratis kaarten winnen voor Oppenheimer

Zit je klaar? Bij Mannenzaken.nl mogen we gratis kaarten weggeven voor deze aankomende topfilm! Meedoen is simpel: stuur ons snel een mailtje op info [at] mannenzaken.nl en wie weet ploffen die tickets binnenkort op jouw deurmat!

oppenheimer

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?