Win: Gratis kaarten voor Ghostbusters: Frozen Empire

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie bel je als je last hebt van ronddwalende spoken? Dat zijn na al die jaren nog steeds de Ghostbusters! Het nieuwste deel in de beroemde filmreeks combineert oud én nieuw, dus nostalgische fans én jonge kijkers kunnen met gerust hart richting de bios. Met een beetje geluk kan jij er gratis heen!

Het maakt niet uit wie je favoriete Ghostbusters zijn; in de nieuwste film Ghostbusters: Frozen Empire krijgen niet alleen oudgedienden als Bill Murray en Dan Aykroyd hun moment in de spotlights, maar mag ook de nieuwe generatie, met Paul Rudd (Ant Man) en Finn Wolfhard (Stranger Things), flink tekeer gaan!

Waar gaat Ghostbusters: Frozen Empire over?

In Ghostbusters: Frozen Empire keert de familie Spengler terug naar waar het allemaal begonnen is: de iconische brandweerkazerne in New York. Daar hebben de oorspronkelijke Ghostbusters een geheim onderzoekslab ingericht om nog beter spoken te kunnen vangen. Als bij de ontdekking van een oud voorwerp een kwaadaardige kracht vrijkomt, moeten de nieuwe en oude Ghostbusters samenwerken om hun stad te beschermen en de wereld te behoeden voor een tweede ijstijd.

Ghostbusters: Frozen Empire draait vanaf 28 maart in de Nederlandse bioscopen

ghostbusters poster

Kaarten winnen voor Ghostbusters: Frozen Empire

Wil jij kans maken op gratis kaarten én extra prijzen (zie hieronder) voor Ghostbusters: Frozen Empire? Stuur een mailtje naar info[at]mannenzaken.nl, en wie weet valt je prijs binnenkort op je deurmat!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...