WIN: Gratis kaarten voor bioscoopfilm Gran Turismo!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie vroeger een Playstation op z’n kamer had staan, heeft ongetwijfeld een hoop uren in racegame Gran Turismo gestoken. Wist je dat er één jochie was die van z’n gaming-skills een heuse racecarrière gemaakt heeft? De flitsende film Gran Turismo is dan ook gebaseerd op dit ultieme ‘jongensboek’. Gratis naar deze topfilm? Lees snel verder!

Als het racen in een simulatiegame je goed afgaat, bestaat de kans dat je ook in een échte auto goed uit de voeten kan. Of het goed genoeg is voor een échte carrière als coureur? Jann Mardenborough, een Britse jongen die verslaafd was aan racegame Gran Turismo, leefde deze droom. Speciaal voor fans van de gameserie én razendsnelle bolides is er nu een topfilm gemaakt die binnenkort in de Nederlandse bioscopen verschijnt. En daar kan jij gratis bij zijn!

Gran Turismo

Waar gaat Gran Turismo over?

Gran Turismo is het ultieme succesverhaal over Jann Mardenborough die als tiener dankzij zijn Gran Turismo game skills een reeks Nissan-wedstrijden won en zo een echte professionele autocoureur werd. Gran Turismo is geregisseerd door Neill Blomkamp (District 9, Alien). Met o.a. Archie Madekwe, David Harbour, Orlando Bloom en Djimon Hounsou.

Gran Turismo draait vanaf 10 augustus in de Nederlandse bioscopen

Gratis kaarten en meer winnen voor Gran Turismo

Riemen vast? Bij Mannenzaken.nl mogen we gratis kaarten weggeven voor deze supersnelle bioscoopfilm! Meedoen is simpel: stuur ons snel een mailtje op info [at] mannenzaken.nl en wie weet maken die prijzen binnenkort een pitsstop op jouw deurmat!

Bonus: Gelukkige winnaars krijgen ook een officiële Gran Turismo-pet en drinkfles!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!

Prinses Alexia leidt mannelijke kijker af met vorstelijke vormen in strak jurkje (foto’s)

Prinses Alexia steelt de show tijdens de verjaardag van haar vader. Ze weet alle mannen voor de buis af te leiden. Willem wie? We hebben alleen nog oog voor de jonge prinses!

Victoria Koblenko schudt volgers wakker met foto zonder kleding

Victoria Koblenko weet met haar nieuwe foto wel weer flink wat los te maken bij haar volgers.