WIN: Gratis kaarten voor bioscoopfilm Gran Turismo!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie vroeger een Playstation op z’n kamer had staan, heeft ongetwijfeld een hoop uren in racegame Gran Turismo gestoken. Wist je dat er één jochie was die van z’n gaming-skills een heuse racecarrière gemaakt heeft? De flitsende film Gran Turismo is dan ook gebaseerd op dit ultieme ‘jongensboek’. Gratis naar deze topfilm? Lees snel verder!

Als het racen in een simulatiegame je goed afgaat, bestaat de kans dat je ook in een échte auto goed uit de voeten kan. Of het goed genoeg is voor een échte carrière als coureur? Jann Mardenborough, een Britse jongen die verslaafd was aan racegame Gran Turismo, leefde deze droom. Speciaal voor fans van de gameserie én razendsnelle bolides is er nu een topfilm gemaakt die binnenkort in de Nederlandse bioscopen verschijnt. En daar kan jij gratis bij zijn!

Gran Turismo

Waar gaat Gran Turismo over?

Gran Turismo is het ultieme succesverhaal over Jann Mardenborough die als tiener dankzij zijn Gran Turismo game skills een reeks Nissan-wedstrijden won en zo een echte professionele autocoureur werd. Gran Turismo is geregisseerd door Neill Blomkamp (District 9, Alien). Met o.a. Archie Madekwe, David Harbour, Orlando Bloom en Djimon Hounsou.

Gran Turismo draait vanaf 10 augustus in de Nederlandse bioscopen

Gratis kaarten en meer winnen voor Gran Turismo

Riemen vast? Bij Mannenzaken.nl mogen we gratis kaarten weggeven voor deze supersnelle bioscoopfilm! Meedoen is simpel: stuur ons snel een mailtje op info [at] mannenzaken.nl en wie weet maken die prijzen binnenkort een pitsstop op jouw deurmat!

Bonus: Gelukkige winnaars krijgen ook een officiële Gran Turismo-pet en drinkfles!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?