WIN: Gratis kaarten voor bioscoopfilm Gran Turismo!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie vroeger een Playstation op z’n kamer had staan, heeft ongetwijfeld een hoop uren in racegame Gran Turismo gestoken. Wist je dat er één jochie was die van z’n gaming-skills een heuse racecarrière gemaakt heeft? De flitsende film Gran Turismo is dan ook gebaseerd op dit ultieme ‘jongensboek’. Gratis naar deze topfilm? Lees snel verder!

Als het racen in een simulatiegame je goed afgaat, bestaat de kans dat je ook in een échte auto goed uit de voeten kan. Of het goed genoeg is voor een échte carrière als coureur? Jann Mardenborough, een Britse jongen die verslaafd was aan racegame Gran Turismo, leefde deze droom. Speciaal voor fans van de gameserie én razendsnelle bolides is er nu een topfilm gemaakt die binnenkort in de Nederlandse bioscopen verschijnt. En daar kan jij gratis bij zijn!

Gran Turismo

Waar gaat Gran Turismo over?

Gran Turismo is het ultieme succesverhaal over Jann Mardenborough die als tiener dankzij zijn Gran Turismo game skills een reeks Nissan-wedstrijden won en zo een echte professionele autocoureur werd. Gran Turismo is geregisseerd door Neill Blomkamp (District 9, Alien). Met o.a. Archie Madekwe, David Harbour, Orlando Bloom en Djimon Hounsou.

Gran Turismo draait vanaf 10 augustus in de Nederlandse bioscopen

Gratis kaarten en meer winnen voor Gran Turismo

Riemen vast? Bij Mannenzaken.nl mogen we gratis kaarten weggeven voor deze supersnelle bioscoopfilm! Meedoen is simpel: stuur ons snel een mailtje op info [at] mannenzaken.nl en wie weet maken die prijzen binnenkort een pitsstop op jouw deurmat!

Bonus: Gelukkige winnaars krijgen ook een officiële Gran Turismo-pet en drinkfles!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!