Win: Gratis bioscoopkaarten voor Monkey Man

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geniet je altijd van films als John Wick? Dan mag je Monkey Man niet missen!

Het bioscoopseizoen is inmiddels weer volop in gang getrokken, en dat betekent bijna elke week een nieuwe topper. Deze keer leggen we Monkey Man onder ons vergrootglas. Deze actiethriller boordevol vechtscènes wordt nu al de ‘Aziatische John Wick’ genoemd. Gratis kaarten winnen? Lees dan snel verder…

Waar gaat Monkey Man over?

De voor een Oscar® genomineerde Dev Patel (Lion, Slumdog Millionaire) maakt zijn verbluffende regiedebuut met een daverende actiethriller over een man die op zoek is naar wraak op de corrupte leiders die zijn moeder vermoord hebben en die de armen en zwakkeren in de samenleving onderdrukken. Monkey Man is gebaseerd op de legende van Hanuman, een mythische figuur die symbool staat voor kracht en moed. Patel speelt zelf de rol van Kid, een onopvallende jongeman die zijn geld bijeenschraapt in een illegale vechtclub, waar hij elke nacht weer met een gorillamasker op door populairdere vechters tot moes geslagen wordt. Na jarenlang zijn woede over het verleden te hebben opgekropt, ontdekt Kid een manier om de geheimzinnige elite van de stad te infiltreren. Als hij zijn razernij de vrije loop laat, gebruikt hij zijn handen met mysterieuze littekens om op explosieve manier wraak te nemen op de mannen die hem alles ontnomen hebben.

Trailer Monkey Man

Win kaarten voor Monkey Man

Ben je nieuwsgierig geworden en heb jij wel oren naar gratis kaarten voor Monkey Man? Meedoen is simpel: stuur ons dan een mailtje op info [at] mannenzaken.nl. Wie weet mogen we jou binnenkort verrassen met een envelopje in de brievenbus!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...