Wilfred Genee onthult gĂȘnant kleedkamergeheim van Merel Ek tijdens Vandaag Inside (Video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wilfred Genee verklapt een gĂȘnant geheim van Merel Ek tijdens de uitzending van ‘In de Wandelgangen’. EĂ©n ding is zeker, daar zit een luchtje aan… 

Wilfred Genee verklapt onsmakelijk geheim van Merel Ek

In een opmerkelijke onthulling heeft Wilfred Genee, tijdens de rubriek ‘In de Wandelgangen’, Merel Ek’s geheim verklapt. Genee merkte op dat Merel achter de schermen, vaak zichtbaar zweet. Volgens hem komt dit door de dikke pakken die ze draagt. Hij voegde er lachend aan toe dat dit weleens voor ongemakkelijke momenten kan zorgen. Merel werd zichtbaar iets ongemakkelijk, maar nam de opmerking met humor op. Verder gaf ze toe dat haar neiging tot zweten niet beperkt blijft tot de pakken. De andere gast, Pieter Cobelens, vertelt echter dat Merel juist lekker ruikt. Deze speelse onthulling laat zien dat de collega’s bij Vandaag Inside niet vies zijn van wat zelfspot en humor. Ze kunnen elkaar met een knipoog plagen, zelfs over onderwerpen als deze. Het is bovendien zeker niet de eerste keer dat Genee Merel hiermee plaagt. Bekijk het fragment hieronder:

Merel Ek onthult In de Wandelgangen met wie ze het liefst aan de Vandaag Inside-bar zit | Vandaag Inside

Merel Ek onthult haar lievelingscollega bij Vandaag Inside

In dezelfde aflevering van ‘In de Wandelgangen’ deed Merel Ek ook een over haar favoriete collega bij Vandaag Inside. Toen Wilfred Genee haar vroeg wie ze de leukste collega vond, aarzelde ze niet en noemde direct Pieter Cobelens. Deze onthulling werd met gejuich en een knuffel van Cobelens zelf begroet. Merel vertelt dat ze altijd ontzettend gezellige momenten met hem aan de bar heeft. Met een glimlach voegde ze eraan toe dat ze hem zelfs erg lekker vindt ruiken. Tijdens het gesprek vroeg Merel aan Wilfred om aan Pieter te ruiken, waarop Pieter met een knipoog beweerde dat het “Boss” was. Dit leidde tot een komische opmerking van Wilfred, die ‘Wild’ noemde, waarop Cobelens antwoordde met een knipoog dat hij vroeger inderdaad een wilde bos had. Toch benadrukte Wilfred met een knipoog, dat de vragen die Pieter soms tussen de uitzendingen door stelt aan Merel, wat ordinair kunnen zijn.

Dit is volgens Merel Ek de favoriet voor de Gouden Televizier-Ring 2023

Aan het einde van de uitzending haakt Genee nog kort in op de Gouden Televizier-Ring 2023 verkiezingen die om de hoek staan. Donderdag is het namelijk zover, de belangrijkste Nederlandse televisieprijs. De drie genomineerde programma’s zijn B&B Vol Liefde (RTL), De Oranjezomer (SBS) en Oogappels (BNNVARA). Op een leuke manier vraagt Genee aan zijn collega’s Ek en Cobelens wat hun favoriet is voor de verkiezingen. De eerste statement van Genee luidt als volgt: ”En de winnaar is… B&B Vol Liefde!”. Als reactie begint Merel te klappen, waarbij ze duidelijk laat zien dat ze erachter staat. Bij het tweede statement ”En de winnaar is… De Oranjezomer!” begint Cobelens hard te juichen. Hij voegt hieraan toe ”Ik denk het wel”. Merel en Pieter zullen beide aanwezig zijn in Koninklijk Theater CarrĂ© in Amsterdam, zo klinkt het. Ook Jack van Gelder is er bij, waarop Cobelens zegt ‘alle aantrekkelijke kale mannen zijn uitgenodigd’. Terwijl Genee zoals hij het zelf zegt ‘gewoon weer moet werken’.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.