Wilfred Genee in paniek: kijkcijfers Veronica Offside nóg dramatischer op later tijdstip

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Het zal niet lang meer duren of het programma van Wilfred Genee zal van de buis moeten. De kijkcijfers zijn al weken enorm laag. We kunnen ons niet voorstellen dat de sponsor hier langer mee door wil!

Het programma Veronica Offside, gepresenteerd door Wilfred Genee, scoort opnieuw veel te weinig kijkcijfers. Het programma was al verplaatst naar 22:30, in de hoop meer kijkers te trekken. Dit heeft niet geholpen, want de kijkcijfers zijn zelfs nóg lager dan de voorgaande week. Het programma trok maar 123.000 kijkers. Het is heel lang geleden dat Wilfred Genee zo weinig kijkers heeft gehad. Het programma Veronica Offside lijkt gewoon niet aan te slaan, wat ze ook proberen. Gelukkig draait zijn andere programma, Vandaag Inside, nog steeds op volle toeren. Hier behaalt hij (bijna) elke week makkelijk één miljoen kijkers. Met zijn programma Veronica Offside dus maar 1/10e. Hoe lang zou het programma nog op de buis verschijnen? Het lijkt er toch echt op dat Wilfred zich flink zorgen zal moeten maken en iets moeten verzinnen om het programma draaiende te houden…

Kijkcijfers Veronica Offside

Wat is de oorzaak van de lage kijkcijfers Veronica Offside

Hoe kan het nou dat Veronica Offside zoveel lager scoort dan Vandaag Inside? Het zijn beide soortgelijke programma’s, gepresenteerd door Wilfred Genee. Zou het komen, omdat er dit weekend geen voetbal was? Of ligt het aan de toevoeging van De Oranjezondag? In dit programma wordt namelijk ook al een beetje voetbal besproken. Wilfred en zijn team zullen in ieder geval flink aan de bak moeten om er nog iets van te maken, want dit zal de sponsor niet langer vol kunnen en willen houden op deze manier.

Meer zien van Wilfred Genee doe je op zijn Instagram

Wil jij meer zien van Wilfred Genee? Neem dan zeker even snel een kijkje op zijn Instagrampagina! Hier geeft Wilfred een kijkje in zijn privéleven en deelt hij de dingen die hij allemaal mee maakt door zijn werk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!