Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Schaatsster Suzanne Schulting maakt mooie foto

De brunette weet inmiddels wel hoe ze een plaatje moet maken waarvan haar volgers overeind schieten in hun stoel. Deze foto is daar een goed voorbeeld van. Suzanne Schulting heeft zichzelf weer op een buitengewoon goede manier op de foto vast gelegd. De schaatsster kijkt indringend de camera in, waardoor ze je tot in je ziel lijkt aan te kijken. Daarnaast heeft ze ook nog een mooi shirtje aan, waardoor je haar hele verschijning wel heel erg goed meepakt. Als laatste heeft ze haar benen ook nog eens uit elkaar. Daarmee wordt het wel een heel interessante foto voor haar fans. Maar die vinden dat natuurlijk alleen maar mooi.

De prachtige foto’s van Suzanne Schulting

Suzanne vindt het erg fijn om haar volgers af en toe een beetje een plezier te doen. En dan is er eigenlijk geen betere manier te verzinnen dan een mooie foto te maken. De brunette weet exact waar haar fans van zullen smullen. En met die voorkennis komen er altijd de meest bijzondere plaatjes uit. De foto hierboven is dan ook weer ijzersterk. Het laat precies zien waarom Suzanne ook buiten het schaatsseizoen om zoveel aandacht krijgt van haar fans.

Suzanne Schulting is helaas al bezet

Voor iedereen die gaat dagdromen van deze mooie foto is er helaas slecht nieuws. Suzanne Schulting is namelijk al even bezet. Ze heeft een relatie met Sam van Royen, de zoon van niemand minder dan Heleen van Royen. Dat maakt de schrijfster de schoonmoeder van Suzanne. En de twee dames hebben flink wat invloed op elkaar, aangezien ze allebei niet vies zijn van het maken van mooie foto’s. Suzanne leerde Sam kennen achter de schermen van het programma Vandaag Insidewaar zij te gast was en hij werkt. Het was meteen raak tussen de twee.

Suzanne Schulting maakt foto’s thuis op de bank

Waar andere influencers soms op de meest vreemde plekken gaan staan om foto’s te maken, heeft Suzanne Schulting dat helemaal niet nodig. Zij kan gewoon thuis vanaf haar bank een mooi plaatje schieten. En haar volgers zijn helemaal blij met die foto’s. Ook de foto hierboven, waar Suzanne heel ontspannen op de bank zit in een grote, warme trui, vinden haar volgers geweldig. Het is vooral de uitstraling van Suzanne die het doet. De schaatsster weet met haar hele houding en look toch echt wel wat los te maken bij haar volgers. Die genieten dan ook met elke foto. Suzanne Schulting vindt het wel best. Want foto’s maken vanaf haar bank dat kan ze natuurlijk wel. En als ze haar volgers er ook nog eens blij mee maakt, dan is het voor de schaatsster een kleine moeite. Je kan dus nog veel meer van dit soort foto’s verwachten in de toekomst.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...