Wie van deze meiden moet Miss Nederland 2020 worden?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het duurt niet lang meer voor we eindelijk horen wie ‘onze’ nieuwe Miss Nederland 2020 is! Wie van deze tien mooie meiden is volgens jou de meest geschikte kandidaat?

Sharon Pieksma gaat na een jaartje Miss Nederland haar kroon af moeten staan aan één van deze tien aanstormende talenten! Voor dat kind-in-snoepwinkel-effect zetten we ze alle tien even op een rijtje voor je!

Lees ook: Throwback: Expeditie Robinson-finaliste Dominique Hazeleger

Dominique Hazeleger

Dominique Hazeleger is de ‘bekendste’ van het stel. De 23-jarige studente schopte het ooit tot de finale van Expeditie Robinson. Deze meid heeft dus een flinke bak doorzettingsvermogen en on-screen ervaring. Bovendien is ze bloedmooi. Een kanshebber dus!

Sanne ten Kate

Sanne ten Kate (22) komt uit Eindhoven en is vaak in het water te vinden. Deze meid heeft een zwemmerslijf dus! Én kuiltjes in de wangen! Wat wil je nog meer?

Sharida Senior

Ook Sharida Senior is een bekend gezicht voor televisiekijkers. De 27-jarige krullenbol uit Amsterdam deed ooit mee aan het programma Love Island. ‘Winnen’ deed ze daar niet. Bij deze verkiezing maakt ze meer kans!

Leyla Haji-Zade

Leyla Haji-Zade komt uit Azerbeidzjan. Als 1-jarige kwam ze naar Nederland met haar familie. Haar afkomst heeft haar niet altijd geholpen – ze werd op school zwaar onderschat. Ze studeert nu aan de Universiteit van Groningen. In deze competitie gaat haar afkomst haar juist helpen: er is sprake van een hoog Holland-gehalte bij de overige kandidaten. Mooie Leyla springt er écht uit!

Sigrid Boersma

23-Jarige Sigrid Boersma is boomlang (1.84m) en beeldschoon! Ze houdt van zingen, presenteren en dansen. Bovendien zit ze al een tijdje in de modellenwereld – Sigrid heeft aan ervaring geen gebrek dus.

Roos Sophie van Twisk

Roos Sophie (22) is een slimme meid met ambitie! Ze rijdt paard op hoog niveau, staat graag op ski’s en studeert ook nog aan de Universiteit van Amsterdam!

Rosalin van Tuijl

“Wauw wat ben ik mooi” riep Rosalin van Tuijl verbaasd toen ze onderstaande foto zag. Nou Rosalin, dan raden we je aan je eigen Instagramkanaal nog eens te bekijken! Je zal van de ene verbazing in de andere vallen! Je gelooft het niet, maar deze 26-jarige blondine was een paar jaar geleden 35 kilo zwaarder.

Denise Speelman

De 22-jarige Denise Speelman was ooit Miss Noord Nederland. Dat deel heeft ze inmiddels veroverd – tijd om de rest van ons land te overtuigen! Dat gaat haar met die ogen zeker lukken. Jouw wens is ons bevel, Denise!

Sophie Alink

Gelukkig! Ze hebben bij Miss Nederland aan de vaak ondervertegenwoordigde groep roodharige meiden gedacht! Sophie Alink is ‘slechts’ 1.73, maar maakt haar gebrek aan lengte goed met haar grote aanwezigheid!

Fae Milder

Fae Milder (20) is de jongste van de tien Miss Nederland-kandidaten. Nul modellenervaring. Maar wát een uitstraling!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...