Wie is de mooiste… Oranje Handbalster?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
WK Handbal vrouwen Japan Wie is de mooiste handbalster?

WK Handbal in Japan

Vandaag begint het WK Handbal in Japan voor onze Oranje dames! Om 10.00 uur Nederlandse tijd staat de eerste groepswedstrijd tegen Slovenië op het programma. Er is in korte tijd een hele hoop gebeurd met dit succesteam, dat op de Olympische Spelen in Rio vierde werd en op de vorige twee WK’s en EK’s eremetaal won. Veel speelsters van de ‘oude garde’ stopte als international, werd kandidaat bij Expeditie Robinson, of is simpelweg vervangen door vers bloed.

Er staat bovendien een nieuwe coach (Emmanuel Mayonnade) aan het roer die de zéér geïnteresseerd lijkt te zijn in frisse, jonge gezichten. Gelukkig houdt Emmanuel ook vast aan een aantal van je favoriete ‘oudgedienden’. Het resultaat is een gebalanceerde selectie met een hoog babe-gehalte! Tijd voor een voorstelrondje dus. Daarbij stellen we natuurlijk de vraag: wie van deze powervrouwen is jouw favoriet?

Lois Abbingh

We beginnen met een bekend gezicht. Lois Abbingh zat er tijdens het zilveren WK van 2015 al bij. Deze blondine verdient haar geld in Rostov, Rusland, en is daarmee de eerste Nederlandse speelster in dit land. Geen nood: Lois blijft graag terugkomen naar Nederland om met het nationaal team te trainen.

Delaila Amega

Delaila Amega, dochter van een Ghanese vader en Nederlandse moeder, is één van de nieuwe gezichten in de selectie. Ze zat al bij de Nederlandse handbalploeg vanaf het EK van vorig jaar, maar kreeg toen weinig speeltijd. We hopen deze dame, die in Duitsland speelt, vaker op het veld te mogen zien!

Dione Housheer

We zeggen het vaker: mooi rood is niet lelijk! Dione Housheer heeft een mooie toekomst: de pas twintigjarige speelster van het Deense Nykobing werd op piepjonge leeftijd al bij de selectie van Oranje gehaald. Dan kan je wat! En ze valt in het veld natuurlijk niet alleen op qua spel. In zo’n team vol blonde paardenstaartjes zorgt zo’n roodharige schone voor een welkome afwisseling!

Jessy Kramer

Jessy Kramer zit al sinds 2007 bij de nationale selectie. Ze heeft de vele downs van de ‘vroege’ jaren meegemaakt, en geniet dus ongetwijfeld extra veel van de succesvolle laatste periode. Met haar 29 jaar is er nog genoeg tijd voor een volgend succes!

Angela Malestein

Angela Malestein is al jaren één van de sterkhouders van Oranje. Toch is ze pas 26! Deze goalgetter, die vooral dreiging sticht vanuit haar vertrouwde rechterhoek, gaat in Japan op zoek naar meer caps, meer goals en méér eremetaal!

Estavana Polman

Estavana Polman is voor velen de onbetwiste frontvrouw van het Nederlandse vrouwenhandbal. Deze uitgesproken dame, die overduidelijk de broek aan heeft in haar relatie met Rafael van der Vaart, is één van de belangrijkste aanvalsleiders van het team. Als Estavana het op de heupen krijgt, rijgt ze de doelpunten aan elkaar!

Tess Wester

Tess Wester is niet alleen eerste doelvrouw, maar ook dé mascotte van de Oranjevrouwen. Omdat ze als keepster vaak geen medespeelsters in de buurt heeft om doelpunten mee te vieren, bouwt ze haar eigen feestje op uitbundige en zéér luide manier. Zet een wedstrijd lang een camera op deze blonde staaf dynamiet, en je zult de leukste, engste, en meest intense gezichtsuitdrukkingen langs zien komen!

Larissa Nusser

Larissa Nusser is één van de jongste meiden van het team. Ze moet dus nog even wachten op een meer prominente rol in het team, maar kan op dit WK in Japan alvast goed ervaring opdoen. Zeker eentje om in de gaten te houden!

[forminator_poll id=”54198″]

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!