Wie is de Mol-finale toch nog de moeite waard

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie is de Mol finale

Dat wordt smullen volgende week!

Het leek een horrorjaar te worden voor de mannelijke Wie is de Mol-fan. Alle vrouwen vlogen er in de eerste weken uit! Gelukkig stonden twee bekende mokkels wél hun mannetje: Sarah Chronis en Merel Westrik.

Sinds gisteren weten we dat dit mooie tweetal de finale bereikt heeft samen met Nielson. Eigenhandig hebben ze de vrouwen-eer gered, maar ook ons kijkplezier. Want dit soort beelden hadden we niet willen missen dit jaar! De vraag is nu echter: Wie is de Mol? Wij gokken dat één van de dames uiteindelijk de boosdoener blijkt te zijn. Maarja, wij hebben ook echt alleen maar op deze dames gelet de afgelopen weken…

Op wie ‘zit’ jij?

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten