Wie is de Mol-finale toch nog de moeite waard

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie is de Mol finale

Dat wordt smullen volgende week!

Het leek een horrorjaar te worden voor de mannelijke Wie is de Mol-fan. Alle vrouwen vlogen er in de eerste weken uit! Gelukkig stonden twee bekende mokkels wél hun mannetje: Sarah Chronis en Merel Westrik.

Sinds gisteren weten we dat dit mooie tweetal de finale bereikt heeft samen met Nielson. Eigenhandig hebben ze de vrouwen-eer gered, maar ook ons kijkplezier. Want dit soort beelden hadden we niet willen missen dit jaar! De vraag is nu echter: Wie is de Mol? Wij gokken dat één van de dames uiteindelijk de boosdoener blijkt te zijn. Maarja, wij hebben ook echt alleen maar op deze dames gelet de afgelopen weken…

Op wie ‘zit’ jij?

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Gerelateerde berichten