‘Who Killed Sara?’ is het nieuwe grote moordmysterie op Netflix

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is altijd vermakelijk om een goed moordmysterie op te zetten. De spanning en sensatie achter de vraag: ‘Wie heeft het gedaan?’ De nieuwe serie Who Killed Sara? laat je van begin tot einde op het puntje van je stoel zitten.

De nieuwe serie uit Mexico die je gezien moet hebben. Een serie vol intrige, spanning en een charismatische cast. Who Killed Sara? Is op het eerste gezicht een simpele ‘who done it’, maar ontwikkelt zich in een erg spannende en zenuwslopende serie die je blijft kijken.

Lees ook: Netflix komt met tweede seizoen Ragnarok

Een onschuldig begin

De serie begint heel rustig en onschuldig. Alex is samen met zijn jongere zusje Sara op vakantie met twee van hun vrienden. Ze nemen het er van en genieten van een welverdiende boottocht. Sara besluit heel avontuurlijk om met een parasail achter de boot te hangen.

Maar dan dreigt het harnas aar Sara aan vastzit los te laten. Broer Alex probeert haar nog te redden, maar de twee vrienden, broers in de rijke Lazcano familie, beginnen juist harder te varen. Het gevolg? Sara verongelukt en overlijd. Alex wordt door de rijke familie de schuld in de schoenen geschoven en moet de gevangenis in. Jaren later zint hij op wraak voor zijn overleden zusje.

Seizoen 2 in aantocht

Goed nieuws voor mensen die de serie al gevonden hadden, want seizoen 2 is onderweg. Op 19 Mei kan je al genieten van het tweede seizoen van de serie. Aan het einde van het eerste seizoen kon je alvast een glimp opvangen van het tweede seizoen. En op dat tweede seizoen hoef je dus niet meer lang te wachten. Het vervolg op de populaire, Mexicaanse reeks is dan ook in aantocht. Binge nog snel even het eerste seizoen en kijk heironder de trailer van het tweede seizoen zodat je straks helemaal klaar bent!

Ximena Lamadrid opvallendste ster in de serie

Er zijn veel goede acteurs in de serie, maar wie echt opvalt is Ximena Lamadrid. Deze 24-jarige actrice speelt namelijk de rol van Sara in flashbacks en dergelijke. De hele serie door is zij dus dood, maar haar karakter helpt wel haar band met haar broer te begrijpen. Best wel een heftige en emotionele rol dus. En dat terwijl de actrice nog helemaal niet zo veel ervaring heeft met acteren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ximena Lamadrid (@ximenalamadrid)

Hoewel ze dus niet enorm veel ervaring heeft is Ximena wel het hart van de serie. Het is ook te hopen dat ze nadeze serie wat meer in de spotlight komt te staan. Het zou namelijk erg leuk zijn om haar vaker in films en series terug te zien komen. Ximena zou zo maar eens de volgende grote ster kunnen worden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ximena Lamadrid (@ximenalamadrid)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anouk Hoogendijk walgt van deze stiekeme foto tijdens zomers uitje

Anouk Hogendijk heeft het hef graag in eigen handen. Daarom was de blondine niet zo blij met een aantal stiekeme foto's die van haar werden gemaakt. Anouk dacht rustig in de tuin te gaan rondlopen maar dat liep even anders...

Foto: Dionne Stax op tv vervangen door deze knappe blondine

Dionne Stax is één van de knapste blonde presentatrices van Nederland. Helaas heeft Dionne sterke concurrentie van andere blondines. Zo is Dionne Stax nu officieel vervangen bij haar oude omroep..

Foto: Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson in gevaarlijk kort broekje

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn weer in volle gang. Nicolette Kluijver deelt al regelmatig wat spannende foto's van het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat het bloedheet is op het eiland want Nicolette draagt wel hele korte broekjes!