Wendy van Dijk maakt opvallende indruk met haar Instagram foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wendy van Dijk is presentatrice van het eerste uur, maar ze is ook erg actief op Instagram. Daar maakt ze veel indruk met haar opvallende foto’s.

Als presentatrice draait Wendy van Dijk al even mee op televisie. Daar maakt ze al jaren indruk met haar leuke programma’s en goede humor. Maar ook op Instagram is Wendy enorm actief. Daar plaatst ze hartstikke leuke foto’s voor haar fans, om hen zo een inkijkje te geven in haar leven. De foto’s die er tussenuit springen geven een bijzondere en opvallende indruk en laten een hele andere kant zien van Wendy. Die weet namelijk erg verleidelijk over te komen.

Lees ook: De succesvolle carrière van Irene Moors in 5 opvallende foto’s

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wendy van Dijk (@wendyvandijk3)

Wendy op de foto in een luchtig bloesje

Normaal gesproken houdt Wendy haar outfits heel keurig, maar als het weer te warm wordt, dan knoopt ze haar bloesje open  en stroopt ze haar mouwen op. Wendy gaat zo van heel zakelijk naar woest aantrekkelijk binnen een paar seconden. Deze look is er zeker eentje die vaker terug mag komen. Je ziet meestal niet heel veel van Wendy’s wilde kant, maar die blijkt erg verleidelijk te zijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wendy van Dijk (@wendyvandijk3)

Stoute bibliothecaresse Wendy

Wendy is erg goed in typetjes, dat weet iedereen. Maar zou ze ook goed zijn in een spannend rollenspel. Bijvoorbeeld de rol van stoute bibliothecaresse? Als je de foto’s mag geloven, dan is zo’n rol op haar lijf geschreven. Haar oranje pakje, met haar grote brillenglazen, opkijkend uit haar boek, alles aan deze look klopt gewoon. Pas maar op dus dat je niet te laat je boek inlevert bij Wendy, dan krijg je namelijk straf.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wendy van Dijk (@wendyvandijk3)

Wendy wordt met de dag aantrekkelijker

Je zou het absoluut niet zeggen, maar Wendy van Dijk is alweer 50 jaar. Maar de beeldschone blondine lijkt gewoon met de dag aantrekkelijker te worden. In haar lekker warme trui vierde ze het afgelopen jaar dit heugelijke moment. Inmiddels staan de koude dagen weer voor de deur. Tijd voor Wendy om de warme truien er weer bij te pakken. Misschien dat ze dan nog een keer zo lief naar iedereen wilt lachen. En als je helemaal geluk hebt, mag je wellicht wel tegen haar aan zitten op de bank. Want Wendy houdt wel van lekker knus saampjes.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wendy van Dijk (@wendyvandijk3)

Wendy, de koningin van de festivals

Weinig mensen weten dat Wendy ook nog graag een festival bezoekt. Daar kan ze namelijk helemaal los gaan en lekker wild op de muziek dansen. En net als de meeste festivalbezoekers draagt Wendy graag heerlijk kleurrijke, vrolijke en opvallende outfits. Dan heeft de rest van het festival terrein ook gelijk wat leuks om naar te kijken. Wendy van Dijk weet goed hoe ze de aandacht kan pakken en vast moet houden. Achter haar brave gezicht schuilt dus een hele wilde kant die eens in de zoveel tijd naar boven komt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wendy van Dijk (@wendyvandijk3)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Anna Nooshin laat inhoud van zeer luchtig topje zien

Anna Nooshin heeft het waarschijnlijk erg warm, want ze laat zomaar alle inhoud van haar luchtige topje zien...

Foto: Spelersvrouw Jaimy Kenswiel knalt bijna uit haar topje

De prachtige vriendin van Denzel Dumfries, namelijk Jaimy Kenswiel, weet bijna uit haar topje te knallen op deze verleidelijke foto.

Foto: Suzanne Schulting maakt New York onveilig in minuscuul jurkje

Het is in Nederland nog veel te koud, maar aan de andere kant van de oceaan loopt Suzanne Schulting in een minuscuul jurkje rond.