Welmoed Sijtsma gaat op de foto met kromme staf van collega

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Welmoed Sijtsma is klaar met haar onderzoek naar de nepvideo, maar verveelt zich nu al. Ze besluit dicht tegen een collega aan te kruipen en is gefascineerd door zijn grote, kromme staf!

Welmoed Sijtsma pakt maker van nep video

De prachtige Welmoed Sijtsma is de laatste tijd nog meer op televisie te zien dan normaal. Ze kreeg haar eigen programma op televisie. Ze is namelijk slachtoffer geweest van video editting. Er staat een pittige video online waar haar hoofd bij gebruikt is. Het is dus niet écht Welmoed in die video, maar zo lijkt het wel. Voor een lange periode ging ze, samen met allerlei andere helpende mensen, op zoek naar de maker van die nep video. Daarbij vertelt ze het verhaal van talloze vrouwen die slachtoffer zijn geweest in dezelfde situatie. Onlangs werd bekend dat het onderzoek van Welmoed uitloopt een positief einde. Op haar Instagram plaatst ze een reeks aan foto’s van de laatste aflevering. Ze vertelt dat de maker van haar nepvideo is opgepakt. Dat is niet alles wat ze bereikt heeft, want naast de arrestatie is het OM ook een onderzoek gestart én de politiek denkt na over wat ze kunnen doen tegen dit soort situaties.
Welmoed Sijtsma gaat op zoek naar gouden staf

Welmoed Sijtsma is de prachtige, blonde dame die we allemaal wel kennen van OP1. De presentatrice is niet de enige die daar werkt natuurlijk. Haar collega Jort Kelder is ook regelmatig te zien bij het Nederlandse televisieprogramma. Het lijkt haast wel of de twee beste vrienden zijn. Regelmatig komen er foto’s voorbij van het stel op de Instagram van Welmoed. Ook Jort plaatst af en toe een leuk kiekje van hen samen. Onlangs plaatste Welmoed weer een aantal foto’s op haar Instagram verhaal samen met Jort. Het is natuurlijk onlangs Sinterklaas geweest en samen met Jort maakt Welmoed een aantal selfies met de grote staf van Sinterklaas. De eerste foto is een kiekje van het maken van de selfie met de tekst erbij: “Leuke foto proberen te maken met de staf van Sinterklaas.” De volgende foto is de selfie zelf met de sarcastische tekst: “Super”. De staf zit helemaal voor het gezicht van Jort en dus is de foto niet gelukt, maar later plaatst de blondine nog wel een leuke foto samen met de grote man hemzelf.

Welmoed Sijtsma Jort Kelder Welmoed Sijtsma Jort Kelder Welmoed Sijtsma Sinterklaas

Welmoed Sijtsma krijgt kritiek op laatste aflevering eigen programma

Op de Instagram van Welmoed is een reeks aan foto’s te vinden van de laatste aflevering van haar eigen programma. Onder de post zijn heel wat positieve reacties te vinden, maar ook veel kritiek. Veel mensen zijn hartstikke trots op haar en blij met haar, maar helaas zijn er ook een aantal negatieve berichten te lezen. Iemand reageert met: “Begrijp me niet verkeerd, maar als het een bekende Nederlander is en er zit een camera op, kan politie en justitie plotseling de zaak oplossen.” De meeste reacties zijn gelukkig meer zoals deze: “Een ongelofelijke serie heb je gemaakt. En fijn dat er een verdachte is opgepakt en hopelijk zak hier hard gestraft worden. Je bent een dappere vrouw die hier aandacht aan heeft besteed.”

Welmoed Sijtsma

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!