Welmoed Sijtsma eindelijk weer innig op foto met knappe vriendin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hila Noorzai deelt eindelijk weer unieke beelden samen met Welmoed Sijtsma. Het beloofde nog een héél gezellige avond te worden.

Welmoed Sijtsma poseert innig met knappe vriendin

Welmoed Sijtsma is weer een keer gespot met een bekende vriendin van haar. Ze staat namelijk op de foto met Hila Noorzai. Samen zijn de twee vriendinnen een avondje uit geweest en dat ging er zeer spannend aan toe. Als deze dames bij elkaar komen dan mag je een hoop mooie foto’s verwachten.

‘Wie is de Mol?’-vriendin van Welmoed Sijtsma nog steeds in beeld

Onlangs deelde Hila Noorzai, columniste en radio-dj, een opvallende foto via Instagram. Ze plaatste namelijk een innige selfie met niemand minder dan Welmoed Sijtsma! De twee kennen elkaar van Wie is de Molen bewijzen met deze foto dus wederom dat ze elkaar nog altijd vaak zien. Hierna volgen nog twee andere foto’s, en op die kiekjes is af te leiden dat het nog een spannende avond werd tot in de late ochtenduren. Althans, het is in ieder geval te zien dat de vriendinnen het gezellig hebben. En haar volgers lijken dit duo dan ook zeker te steunen; “Doet me denken aan Mollies“, “Maatjes“, “Leukerds“, “Wat een geweldige lach“. Als het aan de bijna 30 duizend volgers van Hila ligt, mogen de twee wel vaker samen komen!

Lees ook: Beeldschone Hila Noorzai verklapt met deze foto mogelijk Wie Is De Mol-geheim

Hila Noorzai vindt opvallend harig vriendje onderweg

Onlangs deelde radio-dj Hila Noorzai een wel héél opvallend kiekje op haar Instagram account. Hiermee bewijst Hila maar wederom dat ze een echte heldin is, en dat ze niet bang is om haar stem te laten horen. Op de foto is namelijk te zien hoe de columniste een groot, harig beest had gevonden! Het bleek hier uiteindelijk om een hond te gaan die Hila onderweg had meegepikt. Vóórdat de brunette het mooie verhaal verteld, poseert dit prachtbeest nog even voor de selfie met Hila. Hierna volgt het mooie verhaal; “We waren net onderweg naar de dierenarts om haar chip te laten uitlezen tot de eigenaar belde! Deze vriendin blijkt Francis te heten en pas 3 weken bij haar baasje te wonen“. Vervolgens had Hila Francis afgezet bij zijn baasje, en eind goed al goed.

Hila Noorzai zeker de moeite waard om te volgen

De knappe vriendin van Welmoed Sijtsma is absoluut de moeite waard om te volgen. Je krijgt er namelijk best wel veel voor terug. Zo plaatst deze knappe dame regelmatige leuke plaatjes op haar Instagram. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je jezelf gaat vervelen als je deze knappe radio dj gaat volgen. Daarbij wil het nog wel eens voorkomen dat ze met bekende vriendinnen, zoals bijvoorbeeld Welmoed Sijtsma, op stap gaat en dat levert dan weer hele bijzondere kiekjes op. Kortom, als je Hila volgt op Instagram, dan krijg je daar genoeg moois voor terug om het de moeite waard te maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.

Heleen van Royen neemt het er van in Turkije met buidel tussen haar benen

Heleen van Royen geniet volop van haar vakantie in Turkije en deelt een prachtige foto van zichzelf met een flinke buidel tussen haar benen!