Weervrouw Amara Onwuka waarschuwt voor Storm Eunice met enge foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nederland ons kikkerlandje… het heeft zo z’n charmes, maar ook een hoop (klimaat gerelateerde) nadelen. Weervrouw Amara Onwuka vertelt je alles over de storm aan stormen deze wintermaanden.

A, B, C, D, … ik heb geen idee

Eerder was er al storm Dudley, die de derde officiële storm van 2022 werd. Met windstoten van wel 113 km/u. Deze beste meneer (?) werd al voorgegaan door storm Corrie en storm Bella. Op storm Corrie was al veel commentaar vanwege de wat ouderwetse naam, die niet het onstuimige karakter van de storm juist weergaf. De 47-jarige Amara Onwuka deelt op haar Instagram met haar volgers hoe de komende dagen eruit gaan zien en wat je kan verwachten van de volgende alfabetische storm. Er waaien vrachtwagens om en de storm heeft het karakter van een orkaan. Levensgevaarlijk dus voor iedereen die de deur nog uit moet. Om te laten zien hoe serieus de stormwaarschuwingen zijn, deelt Amara enkele rampbeelden van wat ons te wachten staat. Als Amara het zegt, gaan we direct de schuilkelder in hoor!

Weervrouw Amara Onwuka over storm in Nederland

Wie is die Eunice?

Nu Dudley voorbij is lijkt de rust nog niet weder te keren. Storm Eunice staat alweer voor de deur. Deze zal nog een stuk heviger worden met windstoten van 140 km/u en aan zee mogelijk een windkracht 10! Eunice is een pittige tante dus volgens de artikelen die Amara met haar volgers deelt en er wordt ook code donkergeel uitgeroepen door het KNMI (overheidsinstantie). Dit betekent dat je alert moet zijn op gevaarlijke weersomstandigheden. Het is niet verwonderlijk dat er nu weer een storm over ons land raast. De meteorologische winter telt gemiddeld vier stormen per jaar. Er zijn er al 3 geweest dus Eunice kan, hopelijk, de laatste zijn voor dit jaar.

Amara Onwuka de stijlvolste weervrouw?

Amara is tegenwoordig werkzaam bij SBS6 nadat ze na jaren te hebben gewerkt bij RTL is overgestapt naar Talpa. Dat ze goed is in het voorspellen van het weer heeft ze wel laten blijken in haar carrière. De weerpresentatrice is al sinds 2006 zichtbaar op de Nederlandse televisie. De weervrouw doet er met dit onstuimige weer goed aan om binnen te blijven. Ze spendeert zoals te zien is op haar Instagram uren in de visagie en heeft een enorme bos prachtige krullen waar veel styling in gaat zitten. Het onrustige weer buiten zou al deze moeite snel teniet doen en daarom kan Amara beter de studio niet verlaten. Het zou zonde zijn als haar net zo mooi gemaakte make up en kapsel weg zouden waaien in storm Eunice.

Picture perfect Amara

De altijd stijlvolle weervrouw deelt graag haar outfits op Instagram. Daar komen vaak positieve reacties op van haar volgers. Zo zegt iemand ‘wow… jou staat ook werkelijk alles!’, een ander reageert ‘prachtige kledingsmaak heb je’, en iedereen is het eens over haar gevoel voor mode: ‘mooie look’. Ook met selfies weet Amara goed overweg te kunnen. Deze ‘#weathergirl’ is er klaar voor om ons steeds te blijven verblinden en betoveren met haar looks.

Amara is niet alleen een bekende weervrouw. Ze is ook een heuse realityster. Ze heeft in het verleden Expeditie Robinson gewonnen en onlangs was ze te zien in de videoland show ‘De verraders’. In dat programma wordt gezocht naar de verraders onder de deelnemers en moeten er zilverstaven verzameld worden in gezamenlijke missies. Dat Amara zo in de schijnwerpers staat is wel anders bij haar vriendin en weercollega van RTL Nicolien kroon. De vriendinnen gaan er vaak samen op uit en hadden onlangs nog een date in een restaurant.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!

Schaatsster Joy Beune deelt foto van heerlijk kwartetje met bloedmooie teamgenotes

Joy Beune deelt een foto van een heerlijk kwartetje met haar andere bloedmooie schaatsteamgenotes. Dit wil je niet missen!