Wauw: Sylvie Meis lijkt zichzelf niet op heerlijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis, ee kleine presentatrice lijkt op deze foto veel langer dan ze is! Zouden het die hoge hakken zijn, of heeft ze een truukje gebruikt?

Sylvie Meis, geheel in het blauw gehuld en met een eveneens mooie setting achter zich lijkt goed voorbereid op wat er komen gaat. In dit geval is dat een (waarschijnlijk) luxe diner voor Sylvie en aanhang. Sylvie gaat dan niet in simpele kledij richting de eettafel maar hult zich in mooie kleding en voeten waar. In dit geval is het dat laatste dat de normaal zo kleine verschijning opeens verhogen naar een heel nieuw niveau. Normaal past Sylvie gemakkelijk door iedere deur. Maar met de hakken lijkt het alsof dat een hele opgave gaat worden. Zou de eettafel verhoogd zijn en zou ze daarom maar speciale schoenen hebben aangedaan. Twee mooie blauwe die het leven, als je eenmaal aan tafel zit, net even wat meer in hogere sferen brengt.

Sylvie Meis is klaar voor de camera

Uit eten gaan daarvoor moet je je mooi aankleden. Sylvie gaat ook niet even langs de mcdrive, maar bezoekt als BN’er enkel de beste restaurants. Je moet toch wat met al dat geld. Als je dan toch je in zo’n mooie omgeving onderdompelt wil je opvallen. Kleding helpt, maar uit de grond schieten ook. Meestal wordt Sylvie al omschreven als een erg mooie dame. Een die een stuk jonger lijkt dan haar echte leeftijd. Maar Sylvie wordt hiernaast meestal gezien als toch wel kleine verschijning. Om precies te zijn 1.58. voor Nederlandse begrippen niet heel lang. Ze bevindt zich nu echter in het Beverly Hills hotel in Los Angeles. In Amerika zijn de mensen toch wel wat kleiner dan hier. De kans dat ze opvalt ligt opeens een stukje hoger, net als Sylvie zelf.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie Meis is trots op zoon Damian

Sylvie Meis, international en moeder, reist tegenwoordig heel wat af. En af en toe brengt ze haar familie mee. Zo was ze laatst in Venetië. Nu weer in Amerika en tussendoor pakt ze een vakantie in Denemarken. Ze laat weten helemaal trots te zijn op zoonlief Damian. Die erg veel weg heeft van zijn moeder. Ook op die foto valt echter op dat Sylvie, zonder speciaal voeten waar, niet echt grote hoogtes trotseert. Haar zoon dan weer wel. Zou ze daarom zo trots zijn?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie Meis worstelt niet met lengte

Natuurlijk bezit Sylvie zelf over genoeg zelfvertrouwen om met iedere lengte om te gaan. Voor de camera maakt dat ook niet echt uit, hoe groot je bent. Daar heb je tegenwoordig niet alleen hakken, maar ook Photoshop of een verhoging voor. Allerlei technieken zijn mogelijk om moeder Meis eventueel te verhogen. Maar met zo’n lichaam op je 44ste levensjaar is dat eigenlijk niet nodig. Iedereen ziet haar foto’s graag langskomen en modelabel na modelabel staat nog steeds in de rij om haar vast te leggen. In welk formaat dan ook

Hoge verwachtingen

Het model en presentatrice heeft dit jaar, zoals altijd weer de hoge verwachtingen waargemaakt. En we zijn pas net begonnen. Vele fotoshoots heeft ze al doorstaan, met haar zoon en man gaat het uitstekend en ze is opeens 10 cm langer. Echt een topjaar voor dit topmodel is dit dus nu al te noemen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met actrice Georgina Verbaan?

Iedereen was vroeger helemaal verliefd op Georgina Verbaan. De knappe brunette stal ieders hart. Maar wat doet Georgina nu allemaal?

Foto: Het rokje van Jada Borsato glijdt zo van haar heupen af

Jada Borsato heeft een prachtige nieuwe foto gedeeld met haar volgers en die smullen daar natuurlijk enorm van.

Foto: Oranjezomer-presentatrice Hélène Hendriks bedankt kijker met haar tong

De aantrekkelijke presentatrice Hélène Hendriks bedankt het publiek van Vandaag Inside met een heerlijke tong-foto.