Wauw: Suzanne Schulting filmt zichzelf van top tot teen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De 24-jarige schaatskoningin Suzanne Schulting zit er nog rustig bij en controleert of ze haar volledige outfit heeft aangetrokken voordat ze de baan op gaat. Hier heeft ze de camera wel bij nodig.

De 24-jarige  Suzanne Schulting zit er maar even goed voor in Montreal, voordat ze weer de baan op moet. Het is, na een succesvol seizoen, bijna tijd voor rust. Maar niet voordat ze alles heeft gegeven. Zowel op de baan, als op camera. Op Instagram onthuld Suzanne dat zij en haar wederom klaar zijn voor de schaatsbaan, en wellicht wel voor een nieuwe baan.

Suzanne goed in vorm

De 24-jarige Schulting heeft een goede vorige maand gehad. Met wel met vier medailles bij de Olympische Spelen in Beijing kon ze weer terug naar huis. Twee gouden zelfs. Niet de minste prestaties. Maar daar stopt deze sportvrouw niet. In Montreal verdedigt ze op zowel de 500 als de 1.000 en 1.500 meter de wereldtitel. En ondertussen blijkt Suzanne nog veel meer te kunnen dan enkel en alleen schaatsen. Zo is ze in een klap te zien als model, cameravrouw en schaatspak-inspecteur. Als iemand het kan, dan is het Suzanne wel. Zou ze ooit ophouden of gaat voor deze nog jonge schaatser het seizoen alsmaar door. Je zou denken dat zelfs zij, of in ieder geval haar , er ooit een keer genoeg van heeft. Voor nu lijkt alles echter nog tip top in orde. Suzanne is zelfs zo trots op haar dat ze dit maar is in volle glorie online zet. Wel nog in schaatspak natuurlijk. Want zoals altijd staat ze weer in de buurt van een schaatsbaan om een aantal bekers te veroveren.

Hele klaar voor rust

Toch houdt het seizoen waarin ze kan schitteren, en dat zeker ook heeft gedaan, een keertje op natuurlijk. En dat moment is bijna aangebroken. De kans op een natuurijsbaan lijkt verschoten en zometeen kan het schaatspak eventjes in de kast gelegd worden. Om haarzelf dan bezig te houden is Instagram en een goede camera meer dan ideaal voor Suzanne. Ze oefent alvast en bekijkt wat het filmen waard is en wat de beste camerahoek is. Daarbij roept ze de hulp in van haar trouwe fans. Fans die vooral blij zijn met al haar productie van de afgelopen maanden en graag een ronde feedback geven over hebben voor Suzanne. Om toch volgend seizoen wederom tot een groot succes te maken zal ze toch moeten rusten en trainen, dus al te veel tijd voor een side-job als cameravrouw lijkt er niet in te zitten voor het schaatswonder.

Naast de schaatsbaan nieuwe loopbaan?

De nieuwe loopbaan zit er desondanks dus aan te komen. Het ijs wordt in de zomer altijd verruild voor asfalt om op te trainen/lopen. Er zijn genoeg oefeningen te doen en het schaatsen zal ze dan ook vast niet verleren. Haar zal vast ook nog volgend seizoen in het schaatspak in goede vorm te filmen zijn. Over eventuele vakantiebestemmingen lijkt de energieke Suzanne nog niks los te laten online. Wellicht dat ze daarom zo heugelijk deelt in de beelden dat ze bijna weekend heeft. Nog even een paar video’s en een paar rondjes en ze kan het eindelijk weer twee daagjes rustig aan doen én tijd voor haarzelf en haar nieuwe hobby nemen. Echt verdiend natuurlijk!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!