Wat Rico Verhoeven moet doen als de ‘Bad Boys’ eraan komen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rico Verhoeven heeft een uitdaging uit onverwachte hoek gekregen. Will Smith en Martin Lawrence kruipen na ruim zestien jaar in hun vertrouwde Bad Boys-rollen van politieagenten Mike en Marcus. En bij een tweede jeugd hoort ook een tikkeltje jeugdige overmoed: tijdens het persrondje voor hun nieuwe film Bad Boys For Life daagden ze zonder angst Rico uit voor een gevecht. Wat moet Rico doen als de Bad Boys eraan komen?

Bad Boys Rico Verhoeven

Met de energie en meligheid van twee jonge honden werken Will Smith en Martin Lawrence hun persrondjes voor Bad Boys for Life af. De chemie van toen is er nog steeds, en de branie ook. Tegenover Nederlandse camera’s daagden de twee vijftigers niemand minder dan Rico Verhoeven uit voor een potje matten.

De afgetrainde Bad Boys uit 1995 hadden het misschien nog een ronde uitgehouden tegenover ‘onze’ beroemdste spierbundel. De ‘Bad Boys for Life’ van tegenwoordig zijn allerminst klaar voor zo’n gevecht.

Badr achterna

Iedereen heeft gezien wat er met Badr Hari gebeurde toen hij tweemaal met Rico Verhoeven in de ring stapte. De eerste keer was hij te zwaar en niet fit genoeg. Toen ging hij er met een blessure af. Voor het tweede gevecht trainde de Marokkaanse krachtpatser zich helemaal suf, maar ook toen gooide zijn lijf de handdoek in de ring. Als hij met zijn 35 jaar al ’te oud’ is om het Rico moeilijk te maken, hoe zouden die twee uitgedijde politieagenten het klusje dan ooit moeten klaren?

(Tekst loopt door onder tweet)

Levenslang

Zelfs bij de Bad Boys gaat de sleet er na een tijdje op zitten. Hun rondje door de wijk eindigde steeds vaker met meer dan één gefrituurd deegrondje met suiker, atletische achtervolgingen te voet veranderden in papierwerk op het politiebureau en hun losbandige levensstijl maakte plaats voor een regelmatig slaappatroon. Levenslang is lang. Zeker als je ‘for life’ een Bad Boy wil zijn.

Fat Boys for life
Videostil Bad Boys For Life Trainer © Youtube

Wat Rico moet doen

Zelfs een trainingsbeest als Rico heeft soms tips nodig. Hoe hij deze dienders het beste aan kan pakken? Ren heel snel een trap op, of klim over een hek heen. Of leid de twee langs de geurende etalage van een banketbakker. Nog voor de eerste ronde voorbij is, zitten ze met een verzwikte voet, pijnlijke rug of overvolle buik.

Wat Rico in ieder geval absoluut niet moet doen, is ze de ruimte geven om te praten. Je zal toch op moeten geven met een verrekte buikspier van het lachen. Want verbaal zijn Will Smith en Martin Lawrence nog steeds de allersterkste. Op die manier kan je eeuwig van deze Bad Boys blijven genieten.

Daar gaat een extra kin of slechtziendheid geen verandering in brengen. Sterker nog, die zorgen in deze nieuwe film juist voor nóg meer hilarische situaties. En dat alleen al is een reden om Bad Boys for Life vanaf 23 januari gewoon een kans te geven.

Laatste nieuws

Ontmaskerd! De Panda van The Masked Singer kan haar identiteit niet langer verbergen

In The Masked Singer is het de bedoeling dat een identiteit geheim blijft, maar deze BN'er zit overduidelijk in het pak van de schattige Panda!

Foto: Nietsvermoedende Lieke Martens stiekem gekiekt in kleedkamer door teamgenote

Voetbalster Lieke Martens heeft heel laat pas door dat ze wordt gefotografeerd in de kleedkamer... oeps!

Video: Eva Jinek duikt ineens onder bureau bij Mattie Valk tijdens radio-uitzending

Eva Jinek was onlangs te gast bij Q Music. Hier leek de blonde presentatrice zich al wel héél snel op d'r gemak te voelen. Misschien wel té snel...

Gerelateerde berichten