Wat hebben Anna Nooshin en Ivanka Trump gemeen?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Anna Nooshin Ivanka Trump t****s

We lichten alvast een nipje, uh tipje van de sluier op: deze twee dames hebben het snel koud!

Winter is coming

We hebben een interessant gelegenheidsduo voor je in de aanbieding! Afgelopen weekend kwamen zowel Anna Nooshin als Ivanka Trump op onze tijdlijn langs, en toevallig hadden beide vrouwen last van de steeds kouder wordende temperaturen. Van Anna zijn we een vleugje t***l inmiddels gewend, al helemaal omdat dit soort kiekjes goed scoren op Instagram. Maar zó prominent? Zij had ’t koud, maar bij ons gingen de temperaturen alleen maar omhoog!

Grab ‘em by the… n****e?

Zulke fijne kiekjes beperken zich gelukkig niet tot Instagram! Filantroop Ivanka, dochter van Amerikaanse President Donald Trump, verscheen op een officiële gelegenheid met de strakste blouse die je ooit gezien hebt. We hebben de lange, blonde, zeer goed gelukte dochter van Donald wel eens halfnaakt over een catwalk zien lopen, alleen hadden we nooit verwacht dat ze haar voorgevel op politiek vlak in zou zetten. Dat ze bij zo’n fundraiser gewoon slim haar beha in de hotelkamer achterlaat. Kan zo een paar miljoen aan donaties schelen! Zolang het voor een goed doel is, staan we daar vierkant achter!

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Foto: Christina Curry scheert zich op vreemde plek

Christina Curry, de dochter van Patricia Paay, deelt een bijzondere video met de buitenwereld waarbij ze zich op een vreemde plek scheert. 

Gerelateerde berichten