Wat hebben Anna Nooshin en Ivanka Trump gemeen?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Anna Nooshin Ivanka Trump

We lichten alvast een nipje, uh tipje van de sluier op: deze twee dames hebben het snel koud!

Winter is coming

We hebben een interessant gelegenheidsduo voor je in de aanbieding! Afgelopen weekend kwamen zowel Anna Nooshin als Ivanka Trump op onze tijdlijn langs, en toevallig hadden beide vrouwen last van de steeds kouder wordende temperaturen. Van Anna zijn we een vleugje inmiddels gewend, al helemaal omdat dit soort kiekjes goed scoren op Instagram. Maar zó prominent? Zij had ’t koud, maar bij ons gingen de temperaturen alleen maar omhoog!

Grab ‘em by the… ?

Zulke fijne kiekjes beperken zich gelukkig niet tot Instagram! Filantroop Ivanka, dochter van Amerikaanse President Donald Trump, verscheen op een officiële gelegenheid met de strakste blouse die je ooit gezien hebt. We hebben de lange, blonde, zeer goed gelukte dochter van Donald wel eens halfnaakt over een catwalk zien lopen, alleen hadden we nooit verwacht dat ze haar voorgevel op politiek vlak in zou zetten. Dat ze bij zo’n fundraiser gewoon slim haar beha in de hotelkamer achterlaat. Kan zo een paar miljoen aan donaties schelen! Zolang het voor een goed doel is, staan we daar vierkant achter!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...