Wat hebben Anna Nooshin en Ivanka Trump gemeen?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Anna Nooshin Ivanka Trump t****s

We lichten alvast een nipje, uh tipje van de sluier op: deze twee dames hebben het snel koud!

Winter is coming

We hebben een interessant gelegenheidsduo voor je in de aanbieding! Afgelopen weekend kwamen zowel Anna Nooshin als Ivanka Trump op onze tijdlijn langs, en toevallig hadden beide vrouwen last van de steeds kouder wordende temperaturen. Van Anna zijn we een vleugje t***l inmiddels gewend, al helemaal omdat dit soort kiekjes goed scoren op Instagram. Maar zó prominent? Zij had ’t koud, maar bij ons gingen de temperaturen alleen maar omhoog!

Grab ‘em by the… n****e?

Zulke fijne kiekjes beperken zich gelukkig niet tot Instagram! Filantroop Ivanka, dochter van Amerikaanse President Donald Trump, verscheen op een officiële gelegenheid met de strakste blouse die je ooit gezien hebt. We hebben de lange, blonde, zeer goed gelukte dochter van Donald wel eens halfnaakt over een catwalk zien lopen, alleen hadden we nooit verwacht dat ze haar voorgevel op politiek vlak in zou zetten. Dat ze bij zo’n fundraiser gewoon slim haar beha in de hotelkamer achterlaat. Kan zo een paar miljoen aan donaties schelen! Zolang het voor een goed doel is, staan we daar vierkant achter!

Laatste nieuws

Ontmaskerd! De Panda van The Masked Singer kan haar identiteit niet langer verbergen

In The Masked Singer is het de bedoeling dat een identiteit geheim blijft, maar deze BN'er zit overduidelijk in het pak van de schattige Panda!

Foto: Nietsvermoedende Lieke Martens stiekem gekiekt in kleedkamer door teamgenote

Voetbalster Lieke Martens heeft heel laat pas door dat ze wordt gefotografeerd in de kleedkamer... oeps!

Video: Eva Jinek duikt ineens onder bureau bij Mattie Valk tijdens radio-uitzending

Eva Jinek was onlangs te gast bij Q Music. Hier leek de blonde presentatrice zich al wel héél snel op d'r gemak te voelen. Misschien wel té snel...

Gerelateerde berichten