Wat hebben Anna Nooshin en Ivanka Trump gemeen?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Anna Nooshin Ivanka Trump

We lichten alvast een nipje, uh tipje van de sluier op: deze twee dames hebben het snel koud!

Winter is coming

We hebben een interessant gelegenheidsduo voor je in de aanbieding! Afgelopen weekend kwamen zowel Anna Nooshin als Ivanka Trump op onze tijdlijn langs, en toevallig hadden beide vrouwen last van de steeds kouder wordende temperaturen. Van Anna zijn we een vleugje inmiddels gewend, al helemaal omdat dit soort kiekjes goed scoren op Instagram. Maar zó prominent? Zij had ’t koud, maar bij ons gingen de temperaturen alleen maar omhoog!

Grab ‘em by the… ?

Zulke fijne kiekjes beperken zich gelukkig niet tot Instagram! Filantroop Ivanka, dochter van Amerikaanse President Donald Trump, verscheen op een officiële gelegenheid met de strakste blouse die je ooit gezien hebt. We hebben de lange, blonde, zeer goed gelukte dochter van Donald wel eens halfnaakt over een catwalk zien lopen, alleen hadden we nooit verwacht dat ze haar voorgevel op politiek vlak in zou zetten. Dat ze bij zo’n fundraiser gewoon slim haar beha in de hotelkamer achterlaat. Kan zo een paar miljoen aan donaties schelen! Zolang het voor een goed doel is, staan we daar vierkant achter!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...