Wat hebben Anna Nooshin en Ivanka Trump gemeen?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Anna Nooshin Ivanka Trump t****s

We lichten alvast een nipje, uh tipje van de sluier op: deze twee dames hebben het snel koud!

Winter is coming

We hebben een interessant gelegenheidsduo voor je in de aanbieding! Afgelopen weekend kwamen zowel Anna Nooshin als Ivanka Trump op onze tijdlijn langs, en toevallig hadden beide vrouwen last van de steeds kouder wordende temperaturen. Van Anna zijn we een vleugje t***l inmiddels gewend, al helemaal omdat dit soort kiekjes goed scoren op Instagram. Maar zó prominent? Zij had ’t koud, maar bij ons gingen de temperaturen alleen maar omhoog!

Grab ‘em by the… n****e?

Zulke fijne kiekjes beperken zich gelukkig niet tot Instagram! Filantroop Ivanka, dochter van Amerikaanse President Donald Trump, verscheen op een officiële gelegenheid met de strakste blouse die je ooit gezien hebt. We hebben de lange, blonde, zeer goed gelukte dochter van Donald wel eens halfnaakt over een catwalk zien lopen, alleen hadden we nooit verwacht dat ze haar voorgevel op politiek vlak in zou zetten. Dat ze bij zo’n fundraiser gewoon slim haar beha in de hotelkamer achterlaat. Kan zo een paar miljoen aan donaties schelen! Zolang het voor een goed doel is, staan we daar vierkant achter!

Laatste nieuws

Video: Vriendin van Enzo Knol wordt kletsnat tijdens fotoshoot op het strand

Myron Koops, ook wel bekend als de knappe vriendin van Enzo Knol, heeft een spannende fotoshoot gedaan waar ze heerlijk nat van werd. 

Foto: Marijn Kuipers werkt keihard aan haar sterkste twee punten in sportschool

Marijn Kuipers is hard aan het werk aan haar sterkste punten. Dat zie je wel op de nieuwste foto die de prachtige blondine plaatst.

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan.