Wanhopige Sylvana IJsselmuiden dreigt met schaar: ‘Ik ga het niet weer zelf doen’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden is dringend op zoek naar een kapper! Ze durft namelijk niet meer zelf haar haren te knippen, nadat een eerdere poging van haar volledig in de soep liep. 

Sylvana wil niet langer haar eigen haren knippen

De prachtige blondine is met spoed op zoek naar een kapper in Leeuwarden. De presentatrice woont sinds een tijdje weer in het hoge noorden en daar heeft ze nog geen goede nieuwe kapper gevonden. De vorige keer dat ze heel snel een knipbeurt nodig had en geen kapper kon vinden, zette ze zelf de schaar in haar pony. Maar dat was niet de oplossing waar ze op had gehoopt. De aantrekkelijke presentatrice is daarom maar weer op zoek naar een goede beurt. Een knipbeurt dan wel te verstaan. Met de beelden van toen lijkt ze duidelijk te willen maken dat iemand haar nu écht even aan een kappersafspraak moet helpen. Niemand wil namelijk dat ze wéér zelf die schaar erbij pakt. Dat bleek een rampenplan.

Lees ook: Sylvana IJsselmuiden stopt definitief met Reeten: ‘ over nieuwe kansen’

Sylvana deelt beelden van hele scheve pony

De zeer aantrekkelijke presentatrice heeft haar haren met Koningsdag zelf maar geknipt. En dat kwam er nou niet echt goed uit. De prachtige blondine verwoestte eigenhandig haar oh zo mooie kapsel. En daar werd niemand gelukkig van. Maar haar volgers konden er dan wel weer enorm om lachen. Daar deed Sylvana het gelukkig ook een beetje om, dat delen van de video. Maar ze heeft absoluut geleerd van haar fouten. Want inmiddels is ze gewoon braaf op zoek naar een kapper die haar kan helpen met haar kapsel weer een beetje goed in model te krijgen. Het valt te hopen dat de aantrekkelijke blondine niet nog een keer zo’n verschrikkelijk kapsel hoeft mee te maken. Dat zou toch een stuk minder leuk zijn namelijk.

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden laat haar ‘oude ballen’ zien in knellend shirtje

De aantrekkelijke blondine doet een oproepje aan kappers in Leeuwarden

De blonde dame deelt even op haar Instagram een berichtje met haar volgers. Ze vraagt of er nog een kapper is waar ze vanmiddag terecht kan. Hopelijk is dat gelukt, want dan kunnen we Sylvana weer met een prachtige coupe rond zien lopen. Voor de lokale kappers is het natuurlijk ook wel erg leuk om Sylvana in de zaak te hebben. Daar vrolijk je toch wel een beetje van op, als er zo’n knappe vrouw opeens voor je deur staat.

Sylvana haar kapsel was trouwens helemaal niet zo erg

De presentatrice doet wel alsof ze heel erg snel naar de kapper moet, maar de foto die ze van haar koppie deelt zijn helemaal niet zo erg. Sylvana IJsselmuiden had best nog wel even kunnen wachten met het doen van haar haartjes. Maar zelf vond ze het kennelijk best wel nodig. En dus vroeg ze aan haar volgers waar ze de beste kapper van Leeuwarden kon vinden. Met een beetje geluk ziet Sylvana er straks nog net zo knap uit als voor haar knipbeurt. Anders zou het toch een beetje zonde zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Juultje Tieleman dwingt oogcontact af met betoverende foto

Juultje Tieleman slaat weer toe! En deze keer trekt ze al je aandacht met een wel héél opvallend lichaamsdeel.

Foto: Jutta Leerdam weet zelfs in winterkleding elke man te verleiden

Jutta Leerdam heeft een nieuw plaatje op het internet gezet en daarop zie je goed hoe ze zichzelf warm houdt. 

Strak ingepakte Danique Hosmar bewijst dat ze het allermooiste surfmeisje is

Dat Danique Hosmar interesse heeft in meerdere sporten wisten we. Maar met deze nieuwe sport en kiekjes laat ze de harten van veel mensen sneller kloppen...