Waarom nieuwslezeres Amber Brantsen onze droomvrouw is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De flauwvalvideo van Amber Brantsen heb je inmiddels waarschijnlijk al wel gezien. Onder het mom van #doeslief brengt Mannenzaken een ode aan een van Nederlands favoriete nieuwslezeressen, Amber Brantsen. Heeft ze tenslotte wel verdiend!

Amber Brantsen valt flauw tijdens uitzending

Degenen die de vroege editie van het NOS Journaal keken, zagen het live gebeuren: een van onze favoriete nieuwslezeressen, Amber Brantsen, voelde zich allesbehalve top en zakte even weg.

De desbetreffende video circuleerde niet veel later over het wereldwijde internet. Begrijpelijk natuurlijk, aangezien we niet elke dag een nieuwslezeres van haar stokje zien gaan, maar toch wel een beetje zielig voor Amber als je het ons vraagt. Onder het mom van #doeslief brengt Mannenzaken dan ook een mini ode aan een van Nederlands favoriete nieuwslezeressen, Amber Brantsen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Amber Brantsen | NOS (@amberbrantsen) op

Voor Amber Brantsen staan we graag vroeg op!

Amber Brantsen zorgt er al jaren voor dat met name de mannelijke helft van Nederland lekker vroeg uit de veren is. Met haar charmante verschijning en aangename stem windt Amber de kijker dan ook met gemak om haar vinger. Is er weer een politicus die zijn afspraak niet nakomt of waait er weer eens een grote monsterstorm over? Als Amber Brantsen het ons vertelt vinden we het allemaal zo erg nog niet.

Amber Brantsen is een droomvrouw

Naast haar charmante vertoning, zelfverzekerde uitstraling en het vermogen om heel Nederland even stil te krijgen, is er nog iets wat Amber Brantsen zo bijzonder maakt. Amber houdt namelijk ook nog eens van autoracen. Ze is zelfs zo’n grote racefan, dat ze al meerdere keren te gast is geweest bij de F1-voorbeschouwing van Ziggo Sport. Daar weet de brunette zich bovendien prima staande te houden tussen haantjes als Robert Doornbosch en Tom Coronel. Wat een topwijf is het toch ook!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Amber Brantsen | NOS (@amberbrantsen) op

Laatste nieuws

Foto: Hijgende Bridget Maasland bereikt hoogtepunt tijdens vakantie

Bridget Maasland heeft op haar vakantie in Denemarken een klein beetje last van hoogtevrees. Maar gelukkig maakt Estevana Polman de reis goed. 

Foto: Dionne Stax zet zichzelf voor schut achter de schermen bij tv-programma Aria

Dionne Stax weet zichzelf goed voor schut te zetten achter de schermen bij Aria. Gelukkig kan ze er zelf nog om lachen.

Foto: Romy Monteiro deelt betoverend kiekje van doorschijnende galajurk

De prachtige Romy Monteiro moest helaas haar eerste Amsterdamse Pride missen vanwege deze betoverende galajurk. 

Gerelateerde berichten