Julia wenst Dave de Roelvinkentering

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Pak je popcorn en glunder mee. Dave Roelvink is gedumpt door zijn vriendin Julia Mekkes. Die heeft na een aantal jaar namelijk eindelijk het licht gezien.

Dave gedumpt door vriendin

De Roelvinkies

Het houdt niet op, niet vanzelf. Zeker niet als het om de Roelvinkjes gaat. De soapserie rondom de BN’er familie is een Gift that keeps on giving. Niet heel gek met een pispaal als vader die zijn zwembroek graag kleurt bij zijn imago. Deze week was zoon Dave in het nieuws. En niet vanwege zijn alsmaar groeiende strafblad. Nee hoor, want oh-zo-arme Dave is gedumpt door zijn vriendinnetje.

Rocky Balboa der lage landen

Dave was net zo goed op weg. Van de week stond hij zo trots als een pauw in de ring te boxen tegen RUMAG’s René Watzema. Hij had zich weken lang voorbereid. Dave dronk niet meer en leek even zijn leven te beteren. Zou de jacuzzi koning van Nederland dan toch bijna een deugende BN’er worden? Hoewel Dave glansrijk won, lijkt de glorie er inmiddels wel vanaf gestoten. Het spektakel van het jaar heeft hem namelijk in alle waarschijnlijkheid zijn relatie gekost.

Overspel

Dave en Julia hadden net een huis gekocht en het leek allemaal zo goed te gaan. Maar ja, alle sprookjes zijn bedrog. Toen Dave gister al zijn foto’s met Julia van het internet verwijderde begon overal de paniek in te slaan. Mensen trokken al gauw hun conclusies. Dave zou door Julia zijn verlaten voor een ander, maar zij ontkent dat via Instagram: ‘Ik heb Dave niet ‘verlaten’ en er is absoluut geen ander in het spel’.

Vader Dries roept nu hetzelfde in verschillende tv-programma’s, want natuurlijk grijpt Dries elk moment aan om zijn droeftoeter voor een camera te krijgen. Hij zegt dat Dave vanwege zijn deelname aan Boxing Stars gestopt was met drinken en uitgaan. Dat zorgde wel wat voor wat irritaties tussen de twee: “Julia deed dat soms nog wel en dat schoot bij Dave soms in het verkeerde keelgat.”. Wij snappen die arme Julia wel. Als wij met Dave Roelvink hadden, zouden we ons ook vaker klem zuipen.

Wel vermoeden wij dat er meer gebeurt moet zijn tussen de twee. Drie weken geleden wilde Julia nog kinderen van Dave en met hem trouwen. We hopen uit alle macht dat Dave zijn boks kunsten beperkt heeft tot de ring.

De zwembroek valt niet ver van de boom

Waarom Julia als strafrechtadvocate niet al veel eerder de minst intelligente Roelvink – als er al zoiets bestaat – aan de kant heeft geschoven, is voor ons echt een raadsel. Voor de mensen die niet zo erg in de de Dave storyline zitten van Goede tijden, Roelvink tijden, hier volgt een korte samenvatting:

In 2015 werd Dave verdacht van het zonder toestemming filmen en verspreiden van een filmpje waarin hij in een jacuzzi werd gepijpt door zijn toenmalige scharrel. Ook heeft hij samen met zijn vrienden het huis van haar ouders leeggeroofd en en de spullen, samen met een flinke portie aan nephorloges, doorverkocht. Daar kreeg hij 150 uur taakstraf voor en een boete van 23.000 euro. Ook feestte hij in het verleden graag mee met notoire motorbende No Surrender. En in 2018 kreeg Dave een taakstraf, boete en rijontzegging voor rijden onder invloed, gevaarlijk rijgedrag en een forse snelheidsovertreding.

Een gezellige jongen en voorbeeldige schoonzoon dus. Julia, wat bezielde je destijds? En hoe heb je het toch zo belachelijk lang met hem uitgehouden? Misschien vond ze het als advocate in opleiding wel een interessante casestudy. We kunnen ons in ieder geval voorstellen dat een vriend als Dave je reputatie als advocate geen goed doet.

HOT HOT HOT

Wat dan ook de reden van de breuk mogen zijn, de echte mokkelaars zullen er wel van kunnen genieten. Net als heel single mannelijk Nederland trouwens. Want laten we eerlijk zijn, Julia Mekkes is enorm lekker. Dus laten we allemaal even een moment nemen om de schoonheid te bewonderen van Nederlands nieuwste en meest lekkere single.

Dit bericht bekijken op Instagram

Yaaaas! Ik sta in de nieuwe @esquirenl 📸

Een bericht gedeeld door Julia Mekkes (@juulszie) op

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver poseert in minuscuul bovenstukje op warm strand

Nicolette Kluijver verwent haar volgers met een kiekje vanaf het strand. Wat boft de presentatrice toch met een woonplaats zo dicht bij de zee. En wat boffen wij dat ze dit soort foto's dan weer met de wereld deelt!

Foto: Jutta Leerdam viert overwinning in extreem krap topje

Jutta Leerdam heeft wéér een heerlijke overwinning te pakken! Dit viert de blondine in ontzettend krap topje.

Foto: Davina Michelle neemt enorm risico met haar meest gewaagde outfit ooit

Davina Michelle trekt haar meest gewaagde jurkje uit de kast, en steelt de show bij de Top 40 awards van Qmusic!

Gerelateerde berichten